Roxana Vașniuc, făcută de rușine de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe moca. „Puteați să vă cumpărați, că nu sunt o avere”

Publicat: 15/06/2021 | 19:56

Roxana Vașniuc a fost trasă la răspundere de o firmă de ochelari, după ce nu a respectat înțelegerea făcută. Se pare că acesta și-a dorit o pereche de ochelari, în schimbul unei colaborări, însă după ce a primit produsul gratis nu a respectat înțelegerea pe care chiar ea o propusese.

Roxana Vașniuc s-a adresat unei firme de ochelari pentru o colaborare în regim barter. Mai exact, a cerut o pereche de ochelari gratis, iar în schimb oferea reclamă firmei respective pe pagina sa de Instagram. Însă se pare că vedeta nu și-a mai respectat partea din înțelegere. Întreaga poveste a ieșit la suprafață, iar „negocierile” se pot găsi în galeria foto.

Așadar, Roxana Vașniuc a încercat să se folosească de numărul mare de urmăritori pe care îl are pentru a obține câteva servicii gratuite. Aceasta a propus firmei de ochelari o colaborare prin care prețul unei perechi de ochelari era plătit în câteva story-uri pe Instagram, o practică des întâlnită la unele persoane publice.

(CITEȘTE ȘI: ROXANA VAȘNIUC VREA SĂ DEVINĂ DIN NOU MAMĂ: „ACUM ESTE MOMENTUL”)

Roxana Vașniuc, făcută de rușine

Firma de ochelari a acceptat propunere și i-a trimis Roxanei Vașniuc perechea dorită. Numai că după ce a primit produsul, vedea a uitat complet de înțelegere. După o lună, firma de ochelari a tras-o la răspundere.

Roxana Vașniuc s-a scuzat spunând că a avut unele probleme în familie și din această cauză nu a mai făcut postarea promisă. Însă, neseriozitatea ei a fost sancționată imediat de către reprezentanții firmei de ochelari care nu au „înghițit” scuza oferită.

„Bună ziua! Vi se pare normal după o lună de zile să nu faceți nicio postare cu ochelarii primiți cadou? Dvs. ne-ați contactat, nu noi, și ne-ați propus colaborarea. Puteați să vă cumpărați pur și simplu ochelarii , că nu sunt o avere! Mulțumim pentru seriozitate!”, a fost mesajul pe care reprezentanții firmei de ochelari l-au trimis Roxanei Vașniuc.

(VEZI ȘI: CUM AM FILMAT-O PE CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV LA UN AN DE CÂND ȘI-A MĂRIT POSTERIORUL)

 

Sursa foto: Instagram