Roxana Vancea s-a măritat astăzi. Primele imagini de la cununie

Publicat: 19/12/2019 | 16:26

Roxana Vancea a avut astăzi cununia civilă cu noul ei iubit Dragoș. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele printr-o ceremonie discretă la care au luat parte doar prietenii apropiați, dar și băiețelul soțului ei.(CITEȘTE ȘI: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV. OANA ZĂVORANU, LA BRAȚ PRIN MALL CU UN ”URSULEȚ” MANIERAT)

Fosta prezentatoare Tv a fost cerută în căsătorie la finalul lunii noiembrie. După ce a spus ”da”, vedeta nu a putut să mai aștepte și doar în câteva săptămâni a hotărât să meargă în fața ofițerului stării civile.(NU RATA: PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE ABI ”REGELE ROMÂNIEI” A FOST UMILIT DE RAPPERUL TARZY! POLIȚIȘTII AU AJUNS ”LA INTERVENȚIE”)

La început, Roxana a fost dicretă în privința relației cu Dragoș și nu a vrut să se știe multe lucrui despre el. Noul soț este un model de fitness și are un copil dintr-o altă relație cu care proaspătă soție se înțelege perfect.

Roxana Vancea s-a măritat

Relațiile tumultoase ale Roxanei

De când a apărut în viața mondenă, Roxana Vancea a fost mereu în centrul atenției atât prin felul în care arată, cât și prin prisma relațiilor pe care le-a avut. Presupusa relație cu Mihai Bendeac a fost mult timp în atenția fanilor și a presei. Însă lucrurile nu au mers între ei, iar relația s-a încheiat cu o prietenie frumoasă.

După legătura cu Bendeac, Roxana Vancea a schimbat taberele și s-a afișat alături de o femeie. Ele au avut o relație care a durat ceva timp și nu s-au sfiit să apară în public. Cele două erau de nedespărțit și mereu ofereau publicului imagini incendiare.