Roxana Vancea s-a de gol în fața fanilor care au întrebat-o dacă vrea un copil. Răspunsul a uimit pe toată lumea

Publicat: 03/08/2020 | 17:28

La finalul anului 2019, Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația.

Și pentru că de curând cei doi am împlinit un an de relație, fanii Roxanei au început să devină din ce în ce mai curioși cu privire la planurile de viitor ale cuplului. Și cum este foarte activă pe rețelele de socializare, Roxana comunică cu fanii prin diferite întrebări.

O întrebare pusă de un internaut a ieșit, însă în evidență. ”Îți dorești copii?”, a scris urmăritorul. Iar răspunsul divei noastre nu a întârziat să apară, scurt și la obiect: ”Da”.

Citește și: Nu se plânge deloc! Ce a ajuns să facă Roxana Vancea pentru bani, la 6 ani de la plecarea din Antena 1

Mesaje de dragoste în public

în ziua în care au împlinit un an, vedeta nu s-a putut abține și i-a scris cel mai emoționant mesaj. Fosta asistentă TV este în culmea fericirii alături de Dragoș și simte mai multe ca niciodată că este sufletul ei pereche.

„A trecut 1 an de când omul ăsta minunat îmi umple inima cu iubire, casa cu armonie și fața cu zâmbete! E pentru prima oară în viața mea când abia aștept să îmbătrânesc lânga cineva! Te iubesc, iubitule! Mai mult ca ieri și sigur mai puțin ca maine!♥️”, a scris Roxana Vancea.

A trecut prin momente groaznice

Roxana Vancea este îngenuncheată de durere după ce a primit vestea că Elena, una dintre cele mai bune prietene, s-a sinucis. Tragedia s-a petrecut în urmă cu o săptămână.

Tânăra era în depresie și se pare că nimeni nu a știut ce suferințe îi ucideau sufletul cu fiecare zi care a trecut de când teribila boală a pus stâpânire pe ea.

Vedeta a transmis un mesaj plin de durere și, în același timp, de furie, fiind nemulțumită despre felul în care anumite publicații din România au relatat sfârșitul fulgerător al prietenei sale.

Rolul de iubită

În trecut, Elena a jucat rolul de iubită a fostei asistente de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar astăzi, s-a aflat motivul pentru care ele au decis să dea de înțeles că au o relație amoroasă. Totul a ieșit la iveală din mesajul tranșant așternut de Roxana Vancea pe rețelele de socializare. De asemenea, ea a scris și câteva gânduri în memoria prietenei sale.

“Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv. Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă…

În imagine, Anda Adam alături de Elena și Roxana

N-a murit «iubita lu’ Vancea», a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul «iubitei lu’ Vancea», pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat.

Nu rata: Gelozie mare! Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce Roxana Vancea a postat o poză cu ea, în brațele soțului

A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă! Și îmi cer eu scuze în locul mizerabililor «jurnaliști» care nu te lasă nici măcar să dormi liniștită!”, a scris Roxana Vancea pe contul ei de Facebook.