Roxana Vancea, primele declaraţii despre apariţia la Asia Express alături de soţul ei, Dragoş Paiu: “Am învăţat că…”

Publicat: 17/03/2020 | 20:24

Roxana Vancea a făcut primele declaraţii despre apariţia la “Asia Express” alături de soţul ei, Dragoş Paiu. Cei doi fac o echipă bună în viaţa reală, îşi împart foarte bine responsabilităţile şi îl cresc foarte frumos pe Milan, fiul antrenorului de fitness dintr-o altă relaţie. Astfel, ei sunt de părere că s-ar descurca de minune în cadrul emisiunii prezentată de Gina Pistol la Antena 1.

Citeşte şi: Misha, Roxana Vancea, dar și alte vedete, apeluri disperate pentru Noel, un bebeluș de 7 luni. A diagosticat cu o boală genetică rară

Roxana Vancea, primele declaraţii participarea la “Asia Express” alături de soţul ei, Dragoş Paiu

Aflată de mai multe zile acasă, izolată alături de familia ei din cauza pandemiei de coronavirus, Roxana Vancea şi-a provocat apropiaţii şi fanii pe Instagram Stories la o serie de întrebări care de care mai interesante. La un moment dat, un internaut i-a scris: “Te uiţi la «Asia Express»? Ai vrea să participi împreună cu Dragoş?”, iar răspunsul vedetei a fost: “Ne uităm, da! Ne imaginăm cât am râde acolo @asiaexpressromania”.

Citeşte şi: Ce lecție de viață! Cum se înțelege Roxana Vancea cu mama fiului ei vitreg

Roxana Vancea a mărturisit ce a atras-o cel mai mult la soţul ei, respectiv: “E haios, frumos, deştept, foarte educat, are simţul umorului, e cu capul pe umeri şi arată impecabil (…)”, după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului. Mai mult, ea a dezvăluit că visează şi crede că va rămâne până la sfârşitul vieţii alături de Dragoş Paiu.

Citeşte şi: Roxana Vancea se pregătește să devină mamă! Anunțul făcut de fosta asistentă de la Neatza

Întrebată cum rezistă în faţa tuturor provocărilor… ca femeie, antrenoare de fitness, soţie şi mamă vitregă, fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” a declarat: “Provocările «e» viaţa mea. Nu ştiu. Am învăţat că, dacă vrei să iasă un lucru foarte bine, trebuie să îl faci prioritar. Şi să te focusezi pe el… Eu am ales să mă focusez pe familia mea, pe educaţia şi creşterea armonioasă a lui Milan şi pe căsnicia mea”.

Băieţelul vitreg al Roxanei Vancea are doi ani şi cinci luni.