Roxana Vancea, îngrozită de noul coronavirus. Cum se protejează vedeta şi familia sa

Publicat: 17/03/2020 | 22:37

Roxana Vancea este îngrozită de noul coronavirus (SARS-CoV-2). Frumoasa vedetă a împărtăşit tuturor cum se protejează în această perioadă de virusul ucigaş din China şi a făcut câteva dezvăluiri despre căsătoria cu antrenorul de fitness Dragoş Paiu.

Citeşte şi: Roxana Vancea, primele declaraţii despre apariţia la Asia Express alături de soţul ei, Dragoş Paiu: “Am învăţat că…”

Roxana Vancea, îngrozită de noul coronavirus (COVID-19)

Roxana Vancea este una dintre vedetele de la noi care dau un exemplu frumos tuturor: s-a izolat în casă împreună cu soţul său şi fiul vitreg. În multe dintre postările făcute în ultima perioadă, ea a mărturisit că nu iese din casă decât dacă apare ceva urgent. Mai mult, de curând şi-a provocat prietenii virtuali să-i lanseze întrebări despre orice subiect.

Un internaut şi-a dorit să ştie dacă este sau nu îngrozită de virusul mortal din China, iar fosta asistentă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” i-a răspuns: “Da. Mă sperie mai mult că mă gândesc la copil şi la părinţii mei, nu la mine”. Întrebată dacă şi-a făcut provizii, ea a spus doar: “2 borcane cu Nutella”.

Citeşte şi: Ce lecție de viață! Cum se înțelege Roxana Vancea cu mama fiului ei vitreg

După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, Roxana Vancea a dezvăluit care sunt calităţile soţului ei, Dragoş Paiu, şi a recunoscut că ea este cea care găteşte în casă. Vedeta a subliniat că, uneori, primeşte ajutor şi din partea fiului ei vitreg, Milan, cu care are o relaţie specială, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

“Felicitări pentru iubirea ta față de Milan! Are moacă de reclamă, e delicios efectiv!”, “Te apreciez pentru rolul pe care ți-l asumi în viața lui Milan”, “Te ador pur și simplu, ești o mămică superbă și grijulie! Se vede că faci totul din dragoste!” sunt trei dintre mesajele primite de la fani de Roxana Vancea. “Putea să-l aducă barza și tot leșinată eram după el” este una dintre reacțiile avute de frumoasa vedetă.

Roxana Vancea şi Dragoş Paiu îşi doresc un copil

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019 – cununia civilă a fost organizată în mare secret, iar mirilor le-au fost alături doar câteva rude și prietenii apropiați. Cunoscutul antrenor de fitness are un băiețel dintr-o relație anterioară. Milan are doi ani și cinci luni.

Fsta asistentă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a declarat recent că îşi doreşte un copil cu soţul ei, Dragoş Paiu.