Roxana Vancea a anunțat sexul bebelușului în direct, la TV! Ce nume a ales fosta asistentă TV

Publicat: 18/06/2021 | 15:35

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Roxana Vancea a anunțat sexul bebelușului ei în direct, la TV. De asemenea, bruneta a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru copilul său.

Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Roxana Vancea a făcut dezvăluiri despre copilașul pe care urmează să-l aducă pe lume. Fosta asistentă TV nu a venit singură, ci însoțită de băiețelul ei vitreg. Roxana Vancea va naște în luna noiembrie și optează pentru o naștere naturală.

Ei bine… în această toamnă, vedeta va deveni mămică de băiat! Micuțul Milan și-a dorit foarte mult un frățior și iată că visul lui s-a îndeplinit. Totodată, el a fost cel care a ales numele noului membru al familiei. Și anume… Ayan! Și… tot el a fost cel care i-a anunțat pe părinții Roxanei Vancea că vor avea un nepoțel. (CITEȘTE ȘI: ROXANA VANCEA, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE SARCINĂ: “AM 47,6 KG. O SĂ AFLU JOI SIGUR SEXUL BEBELUȘULUI”. CÂND VA NAȘTE FOSTA ASISTENTĂ DE LA NEATZA)

”L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. ”Vine barza?”, îl întreabă tatăl meu. ”Da o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și ăi spuneam că există posibilitatea să fie o suriroară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Roxana Vancea s-a cununat civil cu Dragoş Paiu în urmă cu aproape 2 ani

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019 – cununia civilă a fost organizată în mare secret, iar mirilor le-au fost alături doar câteva rude și prietenii apropiați.

Cunoscutul antrenor de fitness are un băiețel dintr-o relație anterioară. Milan are trei ani și se înțelege de minune cu mama lui vitregă, care a făcut parte din echipa de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

“Locuiește la noi de joi până luni. Luni, după grăniță, îl ia mama lui până joi, când îl luăm noi iar”, i-a răspuns Roxana Vancea unui internaut.