Roxana Nemeș, vacanță de vis împreună cu iubitul. Ce destinație au ales cei doi

Publicat: 24/01/2020 | 17:45

Roxana Nemeș a plecat zilele trecut cu iubitul într-o vacanță de vis. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au arătat asta și pe rețelele de socializare.

Roxana Nemeș și Călin Hagima au plecat împreună într-o vacanță din care nu puteau să lipsească soarele și plajele întinse,  așa că destinația aleasă a fost Tulum. Aici cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de momente frumoase împreună și s-au deconectat de gijile cotidiene. (CITEȘTE ȘI: ROXANA NEMEȘ A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎNTR-UN MOD INEDIT ÎN BUCUREȘTI. A VORBIT DESPRE COPIL: “BARZA VINE…”)

Roxana a ales să se depărteze puțin de lumina reflectoarelor și să se bucure de relația pe care o are. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, atât viața personală, cât și cariera îi merg de minune. (VEZI ȘI: S-A DAT SINGURĂ DE GOL! SEXOASA NEMEȘ ȘI-A SCOS O COASTĂ PENTRU A-ȘI SUBȚIA TALIA?!)

Roxana Nemeș cerută în căsătorie

După numeroase împăcări și despărțiri, Roxana și iubitul ei, Călin Hagima, au decis să treacă la următorul nivel. Cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul așa că au hotărât să își unească destinele.

Călin Hagima a cerut-o în căsătorie, iar evenimentul a fost unul grandios. Bărbatul a reușit să proiecteze pe una din clădirile din București, un mesaj și o poză cu ei doi. Roxana Nemeș a fost extrem de impresionată de gest. Chiar dacă nu au stabilit încă data când va avea loc nuta, cuplul este nerăbdător și se gândesc la cum va arătat totul.

„Încă n-am fixat data pentru ca am tot fost plecați. Toată lumea ne întreabă, părinții >. Poate acolo pe plajă în Tulum o să ne gândim exact.”, a spus artista cu ceva timp în urmă, la Antena Stars.