Roxana Nemeș se pregătește de sexy-pictoriale. S-a epilat definitiv și e „mulată” cu totul

Publicat: 13/05/2021 | 23:36

După eliminarea de la “Survivor România”, Roxana Nemeș a revenit pe plaiurile natale. În prezent, pare că se pregătește de “sexy-pictorialele” care o așteaptă odată cu deschiderea sezonului estival. Iar fotografiile au toate șansele să fie de nota 10, pentru că Roxana tocmai s-a epilat definitiv, la un salon din zona Floreasca. La plecare, cântăreața a putut fi admirată în toată splendoarea, în ținuta mulată pe care a purtat-o. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

La finalul lunii martie, Roxana Nemeș a părăsit competiția “Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. “Acasă îmi voi face un set de analize, sper să fiu bine”, a precizat “Faimoasa” după verdictul medicilor, care au ajuns la concluzia că ar avea și mai mult de suferit dacă va continua în Republica Dominicană. Ulterior, blonda s-a întors în țară și s-a ținut, mai mult ca sigur, de cuvânt. A vizitat cabinetul unui doctor, după care a început o terapie de înfrumusețare.

Epilare definitivă la un salon din Floreasca

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Roxana Nemeș în zona Floreasca, în momentul în care părăsea o clinică, după o ședință de epilare definitivă. În interior, ex-concurenta de la “Survivor România” a petrecut în jur de o oră și jumătate. La plecare, a părut relaxată, semn că totul a decurs perfect. La 32 de ani, blonda reușește, de fiecare dată când iese în public, să atragă atenția tuturor. De această dată, a impresionat cu ținuta mulată pentru care a optat. (NU RATA: ROXANA NEMEȘ, SENZUALĂ ÎNTR-UN PICTORIAL DE SENZAȚIE)

Roxana Nemeș a purtat o rochie în alb și negru. Ținuta i-a scos în evidență formele care, de-a lungul timpului, au zăpăcit mințile multor bărbați. Până a ajuns la mașină, “Faimoasa” și-a verificat cu atenție telefonul mobil.

Ca o concluzie, blondina „a luat startul” pentru “sexy-pictorialele” cu care ne va încânta, mai mult ca sigur, în perioada următoare, la piscină sau pe litoralul românesc. Epilarea definitivă prin care a trecut cu siguranță o va avantaja.

Roxana Nemeș s-a epilat definitiv și se pregătește de “sexy-pictorialele” din vară

Planuri de nuntă

Altfel, Roxana Nemeș se pregătește de nuntă. După ce a revenit de la competiția care are loc în Republica Dominicană, blonda a vorbit despre relația pe care o are cu  iubitul ei. Legătura merge ca pe roate, cuplul trecând de mult testul longevității.

Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine. Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. S-a implicat foarte mult.

Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celălalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș și iubitul ei

Cine este Roxana Nemeș

Roxana Nemeș este o artistă apreciată în România. La doar patru ani, grație talentului său, a cântat în fața a mai bine de 2.000 de spectatori. În afară de “Survivor România” a mai participat într-o altă emisiune la Kanal D, “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și la “Ferma vedetelor”, show difuzat la Pro TV.

(VEZI AICI: ROXANA NEMEȘ “ÎI DĂ PESTE NAS” ANDREEI TONCIU CU UN PORSCHE CAYENNE E-HYBRID DE 120.000 €)

Roxana Nemeș, o vedetă super-sexy

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.