Roxana Nemeș face declarații despre experiența Survivor România. Viața artistei s-a schimbat, dar și relația cu persoana iubită 

Publicat: 14/04/2021 | 14:19

Artista a părăsit competiția din Republica Dominicană, dar nu regretă niciun moment petrecut în junglă. Roxana Nemeș a fost nevoită să vină acasă nu din cauza traseelor, ci din cauza problemelor de sănătate apărute din cauza lipsei de hrană consistentă. 

Roxana Nemeș a dat dovadă de o putere foarte mare la fiecare traseu pe care a intrat. Și-a ajutat colegii și a luptat cu toate forțele pentru a aduce puncte. În momentele în care simțea că cedează se gândea la persoanele dragi de acasă, în special de iubitul ei.

„Familia, oamenii dragi mi-au lipsit cel mai mult. Am crezut că îmi va fi foarte greu să gestionez dorul. Dar și când mă gândeam la ei și îmi era dor, nu am avut momente de neliniște.

Și, din punctul ăsta de vedere mi-am demonstrat că am tărie psihică. Am avut momente când îmi doream să vorbesc cu iubitul meu, cu mama, să știu că sunt bine, să îmi dea un sfat”, a dezvăluit Roxana Nemeș într-un interviu pentru click.ro

CITEȘTE ȘI ROXANA NEMEȘ A PĂRĂSIT COMPETIȚIA SURVIVOR: „NU SUNT PERFECT SĂNĂTOASĂ”

Roxana Nemeș: „Competiția mi-a demonstrat că mă pot baza pe iubitul meu”

Mai mult decât atât, Roxana afirmă că în această competiție nu și-a demonstrat doar că poate face față oricăror provocări, ci și faptul că are o relație cu un bărbat pe care se poate baza oricând.

„Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toată experiența „Survivor România” și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață.

Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine. Mi-a demonstrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a plăcut foarte mult.

S-a implicat foarte mult. Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celalalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul”, a mai adăugat artista pentru aceeași sursă citată

VEZI ȘI ROXANA NEMEȘ DE LA SURVIVOR SE CONFRUNTĂ CU PROBLEME DE SĂNĂTATE: „AM FĂCUT ANALIZE ȘI NU SUNT BINE”

Sursă foto: instagram.com/roxananemes/