Roxana Nemeș a fost cerută de soție într-un mod inedit în București. A vorbit despre copil: “Barza vine…”

Publicat: 06/01/2020 | 19:22

Roxana Nemeș a fost cerută de soție într-un mod inedit în București de afaceristul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Bărbatul i-a oferit inelul de logodnă în centrul Capitalei, după ce a pus la cale un plan senzațional. La scenele emoționante au asistat atât prietenii lor care au filmat totul, cât și trecătorii care s-au oprit din drumul lor ca să vadă deznodământul. Desigur, artista a răspuns vizibil emoționantă și cu lacrimi în ochi: “Da!”. Blonda a vorbit și despre primul copil al cuplului.

Citește și: S-a dat singură de gol! Sexoasa Nemeș și-a scos o coastă pentru a-și subția talia?!

Roxana Nemeș a fost cerută de soție într-un mod inedit în București

La 30 de ani, Roxana Nemeș a fost cerută de soție într-un mod unic… la care milioane de femei visează! Călin Hagima a aranjat ca pe una dintre clădirile importante din centrul Bucureștiului să ruleze imagini cu ei doi și… la un moment dat să apară marea întrebare! Atenție, însă: afaceristul a întrebat-o dacă își dorește să îi devină soție folosind altfel de cuvinte potrivite. “Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până apusul vieții ne va despărți?” a fost întrebarea la care artista a răspuns afirmativ pe 7 decembrie 2019.

Astăzi, la aproape o lună de la logodna lor secretă, s-a aflat totul. Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii Mirelei Vaida, unde a vorbit despre acea zi, iar pe rețelele de socializare a publicat două poze, realizate luna trecută,când a fost cerută de soție. Imaginile au fost însoțite de o declarație de iubire pentru logodnicul ei, Călin Hagima.

“Da!!! Până apusul vieții ne va despărți! @calinhagima Te iubesc! #the #most #beautiful #day #of #my #life #myman #forever #together (n.r.: #cea #mai #frumoasă #zi #din #viața #mea #bărbatulmeu #pentrutotdeauna)” este mesajul postat în această seară de Roxana Nemeș pe contul ei de Instagram.

Citește și: TOP 20 – Cele mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor la plajă. Daniela Crudu, de exemplu, a rămas cu sutienul în mână și e doar pe locul doi. Să vezi cine e pe primul loc, imaginile sunt fabuloase

Roxana Nemeș a vorbit primul copil

În cadrul ediției de astăzi de la “Acces Direct”, frumoasa vedetă a vorbit despre ziua în care s-a logodit, dar și despre momentul în care va deveni mămică alături de bărbatul alături de care își dorește să își trăiască întreaga viață.

“A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții, deși se împlinește o lună.

Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie”, a povestit artista în cadrul emisiunii “Acces Direct”.