Roxana Marinescu Schwartz, prima vedetă din România care a avut coronavirus, a fost externată! Prima reacție după ce a ajuns acasă: “Acest virus pervers…”

Publicat: 12/04/2020 | 14:37

Roxana Marinescu Schwartz este prima vedetă din România care a fost testată pozitiv la noul coronavirus și, după acest rezultat îngrijorător, ea a fost internată în spital pentru a primi tratamentul necesar. Iată că vine și o veste bună, în toată această criză medicală fără precedent, iar Roxana a ajuns, din nou, în mijlocul familiei.

Fostul model Playboy Roxana Marinescu Schwartz a fost externată, fiind acum alături de cei dragi, iar vedata a postat în medul online un mesaj sugestiv prin care a transmis că a reușit să fie câștigătoare în lupta cu noul coronavirus.

”Finnaly home!I have beaten the coronavirus!!!!””În sfârșit acasă, am bătut coronavirusul”, a scris Roxana Marinescu Schwartz pe pagina sa de socializare. ”Da… am avut acest virus si am fost internata la spital 4 zile… ieri noapte am ajuns acasa!!”, a mai scris Roxana. ”Doar ca virusul este foarte pervers si de la ora la ora se poate schimba ceva… da… depinde de problemele de sanatate, le-a transmis Roxana internauților care i-au accesat pagina și s-au bucurat pentru evoluția favorabilă a stării sale de sănătate.

Roxana Marinescu Schwartz a fost externată

(VEZI ȘI AICI: EPISODUL POVESTIT DE MIHAI MORAR, DUPĂ CE A IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI PE TIMP DE PANDEMIE: “LACRIMILE DIN SPATELE UNEI MĂȘTI”)

”Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Victor Schwartz, renumitul medic estetician, a vorbit, în premieră și exclusivitate, despre situația mai puțin plăcută în care s-a aflat soția sa.

”Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane. Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”a declarat Victor Schwartz.

(CITEȘTE ȘI: HALUCINANT. CE A FĂCUT UN MEDIC DIN BUCUREȘTI DUPĂ CE A AFLAT CĂ ESTE INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. JANDARMII AU FOST NEVOIȚI SĂ INTERVINĂ)