Roxana Marinescu, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. “Am văzut moartea cu ochii, eram rece ca un cadavru!” Cum se simte acum fosta vedetă Playboy

Publicat: 12/04/2020 | 09:58

Roxana Marinescu-Schwartz este prima vedetă de la noi care a fost diagnosticată cu COVID-19. Fosta vedetă Playboy, care este soția unui celebru medic estetician, a fost internată la ”Matei Balș” din Capitală, unde se află în prezent. De pe patul spitalului, femeia a intrat într-o discuție live cu Oana Turcu, ocazie cu care a vorbit despre situația în care se află.

VEZIA AICI: INTERNATĂ LA “MATEI BALȘ”, VEDETA PLAYBOY INFECTATĂ CU COVID-19 S-A FOTOGRAFIAT PE PATUL DE SPITAL! “I S-A ZIS SĂ BEA APĂ DE LA TOALETĂ! ”CUM ARATĂ ACUM VEDETA

Roxana Marinescu este dezamăgită că multe persoane au acuzat-o că ar fi regizat situația pentru a atrage atenția asupra ei. Totodată, fosta vedetă Playboy a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut până a ajuns la spital, unde a fost testată pentru coronavirus.

Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată.

Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În moemntul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva.

Pe 3 aprilie am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord.

VEZI AICI: EPISODUL POVESTIT DE MIHAI MORAR, DUPĂ CE A IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI PE TIMP DE PANDEMIE: “LACRIMILE DIN SPATELE UNEI MĂȘTI”

Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va aunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.

La ora 11 seara am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt ok, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar voi fi testate pentru că am călătorit.

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 și m-au anunțat că testul a ieșit pozitiv. Am simțit că înnebunesc.

Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici vezi că situația stă diferit. Începi să vezi cu alți ochi totul, înțelegi gravitatea situației, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect”, a povestit Roxana Marinescu.

VEZI ȘI AICI: DUPĂ 14 ZILE DE IZOLARE, RADU VÂLCAN IA FOARTE ÎN SERIOS EPIDEMIA. S-A DUS “BLINDAT” LA CUMPĂRĂTURI: MASCĂ, MĂNUȘI ȘI…

“Am crezut că fac un atac cerebral!”

În seara în care am ajuns am fost într-o stare deplorabilă. Am plans toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. A doua zi mi-au oprit medicamentația respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simțit ca și cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore și nu a venit până la ora asta.

Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineață, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aștept încă un test”, a povestit Roxana Marinescu în direct pe pagina de Facebook a Oanei Turcu.