Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în secret! Ce ținute au îmbrăcat și unde a avut loc cununia civilă

Publicat: 20/02/2020 | 13:21

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret astăzi! Frumoasa mireasă și mirele ei au strălucit în ziua în care au spus cel mai hotărât “Da!” din viața lor, iar alături le-au fost câteva rude, dar și câțiva dintre prietenii apropiați. Cei doi soți, de azi și cu acte, au atras toate privirile datorită ținutelor pe care le-au ales în ziua cununiei civile.

Citește și: Roxana Ionescu vorbeşte despre cele mai grele momente din viața ei: “S-au întâmplat foarte multe”

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au făcut cununia civilă în secret

UPDATE 14::44 – Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au ieșit de la Casa de Căsătorii din Timișoara, unde au semnat actele în urma ceremoniei civile, pe care au planificat-o în mare secret. 

După o relație de mai bine de cinci ani, timp în care au trăit și experiențe frumoase, dar și câteva triste… Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au devenit oficial soț și soție! Cei doi au pășit de mână în această după-amiază în fața ofițerului de la Starea Civilă din Timișoara, unde au plănuit ceremonia în mare secret. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, mirele și-a ales un costum negru elegant. Când a fost făcută publică poza cu tânărul afaceris a fost scrisă următoarea descriere: “Croiala impecabilă, liniile perfecte și atitudinea de gentleman adevărat, înrămează tabloul unui eveniment reușit. Îți mulțumim pentru încrederea acordată Tinu!”.

Vom reveni cu detalii de la cununia civilă a Roxanei Ionescu și a lui Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, nași de fetiță

Rochia elegantă și sexy de mai jos a fost îmbrăcată de Roxana Ionescu în weeekend, la petrecerea de botez a unei fetițe pe care ea și Tinu Vidaicu au creștinat-o.

 

View this post on Instagram

 

????

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

 

Roxana Ionescu, cerută de soție de Tinu Vidaicu în 2019

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu la sfârşitul lunii aprilie 2019, după ce au aflat că vor deveni părinți.

“Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu în cadrul unui interviu mai vechi oferit pentru Antena Stars.

Din păcate, cu câteva săptămâni înainte să nască, fosta asistentă TV a pierdut sarcina. Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Fosta “Mama Natură” nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei. Vedeta a împlinit 34 de ani pe 22 aprilie 2019.

Știre în curs de actualizare