Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, petrecere de nuntă așa cum au visat: “Casă de piatră, superbilor”. Cea de-a doua rochie de mireasă a vedetei este spectaculoasă | FOTO & VIDEO

Publicat: 18/06/2021 | 23:45

Astăzi, 18 iunie 2021, va rămâne o zi importantă pentru Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu! Și asta pentru că ei au avut petrecerea de nuntă pe care au visat-o și pe care, din cauza pandemiei, au tot amânat-o. Cea de-a doua rochie de mireasă a vedetei este spectaculoasă, iar de la party nu au lipsit Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Ștefania, Speak și Mihai Bendeac.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, petrecere de nuntă așa cum au visat

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au jurat iubire și respect în fața Lui Dumnezeu pe 12 iunie la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, orașul natal al mirelui. Însă, petrecerea fericitului eveniment a fost programată pentru azi. Fosta asistentă TV a avut o rochie stil sirenă, acoperită cu pene și cu o croială impresionantă… toți cei prezenți în localul în care a avut loc party-ul au fost încânțați de apariția sa.

“Casă de piatră, superbilor” și “Roxana Ionescu ești divină ❤️❤️❤️❤️” sunt două dintre mesajele transmise de cântăreața Ștefania pe imagini surprinse în timpul dansului mirilor. Pe de altă parte, Speak a făcut o glumă la adresa lui Tinu Vidaicu pe care l-a surprins în timp ce părea nemulțumit de ceva… “@tinuvidaicu la propria nuntă, fiert pe dans!” – a notat cunoscutul artist într-o postare făcută pe IG Story.

Ștefania, outfit extravagant la petrecerea de nuntă a Roxanei Ionescu și a lui Tinu Vidaicu

Cristina Ștefania Codreanu, așa cum se numește în buletin tânăra cântăreață, a ales un outfit extravagant la party-ul dat de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu ca să celebreze cununia religioasă. După cum puteți remarca în colajul de mai jos, dar și în imaginile din galeria foto a articolului, logodnica lui Speak a îmbrăcat un costum alcătuit dintr-o fustă scurtă cu alb și negru care are o croială provocatoare, un sacou pe care a ales să îl țină pe umeri, o bustieră neagră, iar în picioare, sandale cu toc.

Nu rata: Anunțul făcut de Speak despre relația cu Ștefania: “Un drum greu și anevoios”

Ștefania, Speak, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu le-au fost alături la petrecere proaspăt însurățeilor © Instagram Stories

Descoperă: Roxana Ionescu, trimisă în șomaj de propriul soț. Câți bani a câștigat “Mama Natură” în 2020 din ajutorul social

La masa la care au fost așezați Ștefania, Speak, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu a stat și Mihai Bendeac. Actorul s-a distrat de minune alături de ei și, totodată, alături de fericiții miri. Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au făcut un show impresionant, după cum puteți urmări pe video.

Sursa foto: Instagram Stories / @jurnalul_unui_burlac, @iamspeak, @cristinaa.stefaniaa & @mygiulia