Roxana Ionescu își dorește să devină mămică! Vedeta a pierdut o sarcină, dar a trecut peste momentul tragic. „Doi copii vrem noi”

Publicat: 28/04/2021 | 08:57

În urmă cu doi ani, Roxana Ionescu și soțul acesteia, Tinu Vidaicu, au trecut prim momente dificile. Vedeta a pierdut o sarcină în luna a șasea, însă acum este pregătită să încerce din nou. Cuplul își dorește să aibă doi copii și speră ca acest lucru să se întâmple câte mai curând.

Prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, Roxana Ionescu a dezvăluit că este pregătită să devină mămică. Aceasta a mărturisit că a reușit să treacă peste suferința provocată de ultima sarcină și a spus că va încerca din nou. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își doresc doi copii. (CITEȘTE ȘI: ROXANA IONESCU ȘI TINU VIDAICU AU SĂRBĂTORIT UN AN DE CĂSNICIE. CE DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT RENUMITUL DJ)

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.”, a declarat Roxana Ionescu în cadrul emisiunii „Teo Show”.

„A fost o pierdere imensă”

Roxana Ionescu a vorbit și despre cel mai greu moment din viața sa, pierderea sarcinii. Însă vedeta a spus că a depășit evenimentul tragic și a încercat să vadă partea bună a lucrurilor. Tragedia i-a întărit relația și i-a făcut mai puternici. (VEZI ȘI: Roxana Ionescu, zi de naștere atipică! Emoționant, ce surpriză i-a făcut soțul său FOTO)

 „Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a mai spus Roxana Ionescu.

 

Sursa foto: Instagram