Roxana Dobrițoiu a iertat infidelitatea iubitului! Cei doi sunt din nou împreună. „Vreau să avem mare încredere unul în celălalt”

Publicat: 23/06/2021 | 13:32

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, Roxana Dobrițoiu afla că a fost înșelată și declara că nu există cale de împăcare, se pare că nepoata lui Adi de la Vâlcea s-a răzgândit și i-a mai acordat încă o șansă iubitului infidel.

Supărarea nu a ținut mult pentru Roxana Dobrițoiu care a decis să mai acorde încă o șansă poveștii de iubire dintre ea și iubitul infidel. Chiar dacă bărbatul a călcat strâmb se pare că a găsit înțelegere. Tânăra s-a gândit bine iar calitățile iubitului, pe care nu le-a mai găsit la alți bărbați, au cântărit mai mult decât greșeala făcută de acesta. (CITEȘTE ȘI: ROXANA DOBRIȚOIU, SĂLTATĂ DE PAZNICI ÎNTR-UN CENTRU COMERCIAL: „SUNT REVOLTATĂ”)

Așa că Roxana Dobrițoiu și iubitul ei formează, din nou, un cuplu și par mai fericiți ca niciodată. Cei doi și-au mai dat încă o șansă și vor să facă lucrurile așa cum trebuie de această dată.

„Nu vreau să ne simțim că suntem ca la închisoare. Vreau să avem mare încredere unul în celălalt, în loc să-mi ceară el să am încredere în el, eu i-am cerut să aibă încredere în mine, pentru că, de fapt, de aici au plecat toate problemele. Chiar îmi explodează inbox-ul”, a declarat Roxana Dobrițoiu la Antena Stars.

Cum a fost înșelată Roxana Dobrițoiu?

În urmă cu doar câteva săptămâni, Roxana Dobrițoiu a aflat că în relația ei nu existau doar două persoane. Artista a fost înșelată. Aceasta a descoperit că iubitul ei este implicat și într-o altă relație cu o tânără de 19 ani. La vremea respectivă tânăra a fost extrem de dezamăgită, iar lucrul ce a supărat-o cel mai tare a fost faptul că bărbatul nu doar că a călcat strâmb, dar s-a angajat în relația respectivă.

 „De 4 zile sunt șocată. A fost exact „pisica blândă zgârie rău”, de la o persoană la care nu m-aș fi așteptat niciodată. M-a înșelat la modul urât. Nu a înșelat cum înșeală orice bărbat, să se ducă într-o seară cu o fată, ci și-a făcut o relație paralelă”, a mărturisit Roxana Dobrițoiu.

(VEZI ȘI: ROXANA DOBRIȚOIU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST SNOPITĂ DE DENISA DESPA: “A LUAT STICLA ȘI MI-A DAT ÎN CAP, AM AJUNS LA SPITAL”.)

 

Sursa foto: Instagram