Roxana Dobre nu vrea să mai fie comparată cu Fănica Salam: ”Haideți să nu facem…”

Publicat: 04/06/2020 | 17:17

Roxana Dobre și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri despre relația ei cu Florin Salam, dar și despre Fănica. Bruneta nu vrea să mai fie comparată cu fosta soție a artistului.

Artistului i-a fost extrem de greu să-și revină după pierderea suferită. Pentru mult timp, Florin Salam s-a închis în el și n-a mai vrut să se îndrăgostească. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT ELENA IONESCU DUPĂ CE A CÂŞTIGAT SURVIVOR! FANII AU LUAT FOC: „TOATĂ LUMEA O PLÂNGEA ŞI PRIMUL LUCRU PE CARE L-A FĂCUT A FOST SĂ-ŞI PUNĂ…)

Însă, de când a apărut Roxana Dobre în viața lui… Florin Salam a învățat din nou să iubească. Cei doi pun la cale nunta, care va avea loc anul viitor și împreună au trei copii. Viitoarea soție a cântărețului nu vrea, însă, să existe comparații între ea și Fănica.

”Haideți să nu mai facem comparații și dacă vreți să fiți răutăcioși, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu, pentru că soarta și jumătatea nu le alegem noi. poate că soțul meu și-ar fi dorit să fie tot restul vieții lui cu mama copiilor lui, dar soarta a făcut să fie așa, iar eu, după atâția ani să îi fiu aleasa.

Eu așa am început să îl iubesc. Fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni. Are nevoie de o femeie deșteaptă, foarte puternică. Pentru că dacă nu ești puternică…. mai ales prin câte am trecut împreună”, a declarat Roxana Dobre la Antena Stars.

Fănica s-a stins din viață în 2009

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. (CITEȘTE ȘI: CE CADOU DE 200.000 € I-A DAT SALAM FIICEI DE ZIUA EI…)

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală.