Roxana Buzoiu, “bunăciunea” de la “Puterea Dragostei”, și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan. “Sunt cea mai fericită!” / FOTO

Publicat: 14/04/2021 | 15:23

Roxana Buzoiu, “bunăciunea” de la “Puterea Dragostei”, a început o relație de dragoste cu N’Sendo Kololo, cel care, alături de Anamaria Prodan, a intermediat mai multe transferuri în România, inclusiv în Liga 1. Bruneta și-a asumat, deja, legătura pe Instagram.

În urmă cu aproape două săptămâni, CANCAN.RO anunța, în exclusivitate, că Roxana Buzoiu are un nou iubit, pe N’Sendo Kololo, nimeni altul decât partenerul Anamariei Prodan, alături de care, de-a lungul timpului, a adus mai mulți fotbaliști în România.

La momentul respectiv, site-ul nostru v-a prezentat inclusiv fotografii din excursia romantică pe care cei doi au petrecut-o în Bulgaria și Turcia. Roxana Buzoiu și N’Sendo Kololo au evitat să apară împreună pe durata celor câteva zile petrecute în afara țării, dar lucrurile s-au schimbat între timp.

Roxana Buzoiu și noul iubit, ședință foto cu zâmbetul pe buze

“Bunăciunea” de la “Puterea Dragostei” și-a luat, miercuri dimineață, inima în dinți și l-a prezentat pe noul iubit pe Instagram. Cuplul a participat la o ședință foto, iar pozele arată că între cei doi există, deja, o relație bine sudată.

Dumnezeu ne așează lucrurile cum crede el de cuviință că este mai bine pentru noi. Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentru darul Lui”, a scris Roxana Buzoiu în dreptul fotografiilor în care apare alături de actualul iubit.

S-a despărțit recent de iubit

Până de curând, Roxana Buzoiu a format un cuplu cu Duțu Iacob, un tânăr din Capitală, pasionat de mașini de lux și de sală, de care era nedespărțită. Însă, la un moment dat, „bunăciunea” de la “Puterea Dragostei” a renunțat să se mai afișeze cu tânărul, semn că a încheiat relația cu el. Nu a stat mult singură și s-a combinat cu N’Sendo Kololo, cel care a dus-o în Bulgaria și, mai apoi, în Turcia.