Rona Hartner, izolată în Franța de 17 zile! „Boala nu este ținută sub control din punctul meu de vedere. Nu suntem pregătiți pentru o astfel de criză”

Publicat: 30/03/2020 | 17:50

Rona Hartner și soțul ei se află în Franța, unde sunt izolați la domiciliu de 17 zile. Artista este extrem de precaută de când a izbucnit epidemia de coronavirus. Starea ei de sănătate este instabilă pentru că recent s-a vindecat de cancer, iar organismul este foarte slăbit.

Recent, Rona Hartner a reușit să învingă una dintre cele mai cumplite boli, cancerul. Iar pentru a se proteja și pentru a nu se supune nici unui risc a ales să se autoizoleze mai strict decât i s-a impus și să respecte toate noile reguli. Într-un interviu acord pentru Click, artista a povestit despre starea ei actuală de sănătate și despre cum se vede și se gestionează această epidemie în Franța. (CITEȘTE ȘI: CE FACE RONA HARTNER, LA TREI LUNI DUPĂ LUPTA GREA CU CANCERUL. ARTISTA A ÎNCEPUT SĂ…)

 „Dacă socotesc bine este a 17-a zi de stat în casă și de carantină. Este e foarte nasol, pentru că boala nu este ținută sub control din punctul meu de vedere. Nu suntem pregătiți pentru o astfel de criză! Singurul mod să ne ferim și să respectăm regulile este să nu ieșim din casă. Eu nu ies din casă pentru  a nu îngreuna și mai mult situația.

Criza este scăpată de sub control. Economic vorbind, nu știm ce se va întâmpla! Și în același timp, virusul se manifestă diferit, în funcție de persoană, nici oamenii tineri, nici cei în vârstă nu sunt în siguranță! Este complet inconștient să ne comportăm ca și când nu ar fi nimic! Eu stau în sudul Franței, la 5 minute de plajă.

Am voie să mă duc, dar nu mă duc pentru că știu că sunt foarte mulți oamenii bolnavi care se plimbă pe străzi, e periculos. Vreau să mă protejez atât pe mine, cât și pe cei din jurul meu! M-am autoizolat mai puternic decât mi s-a cerut”, a declarat Rona Hartner pentru sursa citată.