Rona Hartner, în doliu. Mesajul dureros al vedetei: “Cel mai rău îmi pare că nu…”

Publicat: 13/01/2020 | 18:31

Rona Hartner este în doliu după ce a aflat că un prieten, dar și fost coleg, în același timp, s-a stins din viață la onorabila vârstă de 83 de ani. În memoria regretatului artist, îndrăgita actriță a așternut pe o rețea de socializare un mesaj dureros.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare: “Am avut trei tentative de sinucidere! Am plecat pe mare și…”

Rona Hartner, în doliu după moartea regizorului Laurențiu Azimioară

În urmă cu câteva ore, Rona Hartner a primit o veste răvășitoare… regizorul Laurenţiu Azimioară, creatorul Teatrului de l’Orme, a murit în Paris. Regretatul artist a fost exilat în anii 1980, iar în anii 2000, a trăit doar pentru teatru, chiar alegând să ridice cea mai grea cortină dintre toate, departe de publicul românesc.

Cu lacrimi în ochi și durere în inimă, Rona Hartner a scris câteva rânduri pe Internet, dedicate regizorului Laurențiu Azimioară.

“Laurențiu nu te pot uita!!! Spectacolul «Natura» este opera ta… m-ai învățat să înțeleg muzica noastră românească!! Cel mai rău îmi pare că nu am făcut mai multe spectacole împreună!!! Regizor că tine nu mai există!! Ce minune să te fi cunoscut.

Am avut fericirea să râd cu ține, să creez atât pe scenă teatrului de l’Orme, cât și pe scenă teatrului Gymnase din Paris!!! Și spectacolul nostru în limba română integral aducea oamenilor peisajele românești în scenă!!! Ce minune să te fi cunoscut, atât de tânăr erai și atât de pasionat în tot ceea ce făceai… încât noi te credeam nemuritor…dar, iată, că ai plecat acolo unde creația este eternă!! Și nu este supusă trecerii!!

Îți promit că voi face spectacolul «Natura» că și cum ai fi în sala… și ca și cum doamna Olga Tudorache ar fi prezentă… și noi chantant să o mai vedem o dată plângând de emoție… când îi cântăm Doina din Maramureș: Prin Pădure trecem noi… ai trecut, Laurențiu, dar nu ai trecut fără să marchezi drumul tău!!! Îmi e dor de tine. Dumnezeu să te primească în pacea Lui. Mâine, 3 slujbe sunt pentru tine… de la distanță asta, nu mai pot face mai mult!!!! Dar, se pare, că este tot ceea ce îți trebuie pentru drumul tău mai departe în eternitate”, a scris Rona Hartner pe pagina ei oficială de Facebook.

Citește și: Rona Hartner s-a căsătorit ieri. A purtat o rochie de mireasa nemaivăzută. FOTO DE LA NUNTĂ

Decesul regizorului Laurențiu Azimioară a survenit pe 9 ianuarie 2020, dar în România a ajuns recent tristul anunț, potrivit adevarul.ro.