Romeo Fantastick, ironizat după ce a lansat ultima melodie: “Vreau să fiu înmormântat pe…” Răspunsul manelistului

Publicat: 06/12/2019 | 16:17

În urmă cu mai bine de 15 ani, Romeo Fantastick rupea în două topurile muzicale din România, lansând melodia „Carolina”, o manea care avea să devină, peste noapte, un veritabil hit. Anul 1999 a fost anul de grație al manelistului, pe numele său real, Romeo Cobzaru.

De-a lungul timpului, Romeo Fantastick a continuat să lanseze melodii, majoritatea apreciate de fani. Există, însă, și persoane care nu suportă creațiile manelistului. Recent, artistul a lansat o piesă și a urcat-o imediat pe Youtube.

Imediat, a primit un comentariu răutăcios din partea unui tânăr: “Vreau să fiu înmormântat pe această melodie”.

Romeo Fantastick nu a rămas dator și i-a dat imediat replica: „Eu personal îți cânt live melodia ????????????????????”.

Schimbul de replici dintre cei doi s-a încheiat, din fericire, aici.

Romeo Fantastick, tată de băiat

De câțiva ani, Romeo Fantastick nu și-a mai văzut fiul, dar cei doi vorbesc foarte des la telefon. Geo, fiul său, a avut doar aprecieri la adresa tatălui său, fără a-l învinui că nu i-a fost alături atunci când era copil.

Pentru mine este tatal meu, pentru mine este o vedeta, este idolul meu, de asta fac si muzica pe care o fac e nebunie, asta vrea tineretul din ziua de azi, tineretul vrea nebunie. Daca Romeo e regele sexului, chiar este regele sexului. Eu unul sunt baiatul lui si n-am auzit pe nimeni sa se planga de el”, a spus, cu mai multă vreme în urmă, Geo.