Românul suspectat că a blătuit un meci în Anglia e acuzat că ar ”combina” mașini furate!

Publicat: 14/12/2019 | 23:20

Vă mai aduceți aminte de Marius Ariton, luptătorul MMA ”refugiat” în Anglia și care ar fi ”blătuit” un meci al său? Acuzat atunci că a regizat totul pentru 1.500 de lire, cel care se bate în ring sub numele de John Smith nu pare să stea departe de problemele cu legea. Cursa lui contracronometru pentru a intra în posesia banilor prin orice mijloace ar fi trecut, deja, de corzile ringului. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detalii despre noi lovituri pe care românul le-ar fi dat și a crezut că i-au ieșit.

Așa și-a făcut intrarea în lumea ”descurcăreților” românul Marius Ariton, luptător MMA care a ales să-și ducă traiul în Marea Britanie: relație de nota 10 cu membrii clanului Corduneanu! Concret, omul, care de tânăr a ales traseul ”neimpozitat” al vieții, a amenințat pe oricine i-a cerut socoteală cu vestiții interlopi. Pentru că el, John Smith din ring, s-ar fi ocupat cu multe, nu numai cu un ”amărât” de meci aranjat. Astfel, ar fi dat ”țepe” cu mașini furate și apoi vândute, spunând că nu au cusur, sau ar fi făcut asigurări false. (CITEȘTE ȘI: PROXENETUL CARE AR FI TRAFICAT-O PE MONICA GABOR ÎȘI TERORIZEAZĂ FOSTA FAMILIE)

Marius Ariton, obligat să plătească daune compensatorii de 5.000 de lire

Dar cum nu a putut intimida și justiția din Anglia cu vestitul clan din Moldova, Marius Ariton a fost obligat să plătească pentru faptele sale. Pentru una dintre ele, a trebuit să despăgubească un client de bună credință cu suma de 5.000 de lire. Cum s-a întâmplat? (NU RATA: S-A AFLAT ÎN SFÂRȘIT CINE A PROVOCAT ”FRATRICIDUL” DIN CLANUL CORDUNENILOR)

Marius Ariton a trebuit să plătească o compensație uriașă, după ce a încercat să vândă o mașină care nu era în regulă

Ariton a reușit să predea la cheie o superbă mașină al cărei preț a fost de-a dreptul tentant. Probabil cu acte false, luptătorul MMA l-a convins cât ai zice pește pe doritorul de chilipir. Apoi, omul care se văzuse la volanul mașinii s-a trezit că… șofează un autoturism cu probleme legale. S-a ajuns în justiție, iar acolo luptătorul a pierdut. A fost obligat să plătească o compensație uriașă, drept daune morale: 5.000 de lire, cu o mie sub prețul cerut pe mașină. E drept, magistrații nu l-au obligat la o plată totală până la un anumit termen, ci i-au dat posibilitatea s-o achite în rate lunare. Și nu ar fi deloc un caz singular în care ar fi implicat românul, potrivit surselor din Marea Britanie ale CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Marius Ariton vs Andrew Connor, scandalul meciului trucat

Marius Ariton, cunoscut în Marea Britanie drept John Smith, a fost bănuit că ar fi aranjat un meci de MMA direct cu adversarul său, Andrew Connor. Cei doi ar fi discutat și prețul și felul în care se vor tranzacționa banii. Românul ar fi propus suma de 1.500 de lire pentru ca Andrew să piardă. Britanicul a acceptat, dar a și pus condiții. A făcut-o, după cum i-ar fi spus românului, pentru că avea mare nevoie de bani. (VEZI AICI: „REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR: ”EXISTĂ UN DUMNEZEU CARE NE VEDE PE TOȚI…”)

Înțelegerea a sunat așa: 500 de lire imediat, iar ”grosul” chiar înaintea începerii meciului. Totul a mers strună. John Smith i-a aplicat o lovitură de picior, dar nu devastatoare, iar Andrew Connor a căzut ca secerat și a fost declarat învins.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)