Românii numără zilele până la primele extrageri Loto 6 din 49! Care este reportul acumulat

Publicat: 15/06/2020 | 19:46

Oficial, azi, 15 iunie 2020, s-au redeschis gradual agențiile Loteriei Române și începând cu ora 14:00. Iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie 2020. Astfel… românii numără zilele până când vor afla numerele extrase la Loto 6 din 49, Joker, Loto 5 /40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus. În rândurile de mai jos, descoperiți care este reportul acumulat.

Citește și: Țigările mentolate au dispărut definitiv de pe piață. De astăzi nu mai sunt comercializate în țările din Uniunea Europeană

Românii numără zilele până la primele extrageri Loto 6/49

Plata câștigurilor a fost suspendată pe 25 martie2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată. De astăzi însă, jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități.

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române.

Importanța respectării tuturor regulilor de conduită privind accesul în agențiile loto este esențială. Jucătorii au câteva responsabilități cu care deja sunt familiarizați: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.

“Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere. Am convingerea că împreună, jucători, angajați și colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiția Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituții românești, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile”, a transmis Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. “Loteria Română” S.A. pe site-ul oficial al instituției.

Reportul acumulat la jocurile preferate

La Loto 6/49 există la categoria I un report de peste 2,5 milioane lei (peste 520.000 de euro), iar la Joker, la categoria I, unul de peste 7 milioane lei. La Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,13 milioane lei (peste 440.000 de euro).

La Noroc Plus, la aceeași categorie, este în joc un report de peste 278.000 de lei (peste 57.600 de euro). La Loto 5/40, la categoria I se înregistrează un report în valoare de peste 886.400 de lei (peste 183.300 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 114.000 lei (peste 23.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 48.300 de lei.

Extragerile loto vor fi difuzate, așa cum s-a întâmplat și înainte de suspendarea jocului din cauza epidemiei de coronavirus în țara noastră… respectiv în cadrul emisiunii “Românii au noroc” de la România TV, duminică, 21 iunie 2020, începând cu ora 18:15.