Românii nu respectă distanțarea socială! Imagini elocvente din Mamaia. Sute de turiști s-au prins într-o horă și…

Publicat: 21/06/2020 | 10:51

Oamenii nu respectă deloc distanțarea socială și nu țin cont deloc de regulile impuse de autorități. Sâmbătă seara, sute de turiști s-au prins într-o horă, în zona cazinou Mamaia, în fața unui local de unde răsuna muzică de petrecere.

VEZI AICI: ÎNCĂ UN CAZ DE CORONAVIRUS ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN IAȘI. ESTE VORBA DE O PROFESOARĂ

Așa cum se poate observa din imagini, oameni nu poartă deloc măști și stau aproape unii de alții. Mai mult, se țin și de mâini. În zonă, nu este prezent niciun polițist care să intervină și să le atragă atenția că România este încă în stare de alertă.

coronavirus
Românii nu respectă distanțarea socială

Terasă închisă în Vama Veche

Tot sâmbătă, o terasa din Vama Veche a fost închisă după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică (DSP) a demarat o anchetă în acest caz pentru a identifica persoanele cu care a intrat în contact femeia.

NU RATA: ÎNCĂ DOUĂ CAZURI DE CORONAVIRUS ÎNAINTE DE EVALUAREA NAȚIONALĂ. ESTE VORBA DE O PROFESOARĂ ȘI UN ELEV, AMBII DIN IAȘI

Încă 330 de cazuri noi de coronavirus

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până pe 20 iunie numărul infectărilor cu coronavirus în R de la noi din țară a crescut și a ajuns la 23.730. De la ultima informare, bilanțului i s-au mai adăugat alte 330 noi cazuri.

CITEȘTE ȘI: NOU FOCAR DE COVID-19 ÎN ROMÂNIA. PESTE 31 DE MUNCITORI DIN BRĂILA, DEPISTAȚI POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS

Potrivit ultimelor informații, bilanțul infectărilor cu noul coronavirus de pe teritoriul României a ajuns la 23.730. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate și externate.