Românii au Talent. Povestea cutremurătoare a concurentului care a vrut să se sinucidă: ”După ce am…” VIDEO

Publicat: 02/05/2020 | 09:11

Corina și Mircea Zamfir au impresionat juriul, prin reprezentația pe care au făcut-o pe scena Românii au Talent, ediția a 13-a, sezonul 10, show care este transmis de Pro TV. Cu atât mai mult cu cât au avut nevoie de doar cinci zile pentru a se pregăti. (CITEȘTE ȘI: Roberta are doar 9 ani, dar i-a uimit cu vocea ei pe jurații de la Românii au Talent: ”E un mister cum se poate cânta la vârsta asta…”)

Cel puțin, așa a susținut bărbatul, fost gimnast, la fel și soția lui, Corina. Cei doi, căsătoriți de nouă ani și au două fetițe, militează acum pentru voluntariat.

VEZI AICI: Speak și Ștefania, planuri intense de nuntă! Când va avea loc marele eveniment

Mircea a practicat sport de performanță, dar o accidentare l-a scos din circuit. A fost momentul în care s-a gândit să-și pună capăt zilelor. „Am vrut să-mi pun capăt zilelor, iar după ce am citit Testamentul mi-am revenit. La patru luni eram alt om, vreau să văd schimbare, vreau să ajut, să văd impactul în societate. Avem o asociație unde ne simțim ca în familie și îi ajutăm pe cei în nevoie”, a spus bărbatul.

Românii au talent 2020: Corina și Mircea Zamfir

Corina și Mircea – un număr de dans contemporan pe care cu siguranță vrei să-l revezi -> https://bit.ly/2YnPgBx

Publicată de Romanii au talent pe Vineri, 1 mai 2020

„Am venit să încurajăm oamenii să ia parte la cazurile noastre ori la altele, încurajăm să ajute oricum, cu ce pot”, a susținut soția lui.

Reacția impresionantă a juriului de la Românii au Talent

Jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru Corina și Mircea.

NU RATA: TOP 30 BUNĂCIUNI LA PLAJĂ DE 1 MAI. S-AU DAT CU LOȚIUNE, S-AU AȘEZAT PE ȘEZLONG ȘI… VEZI PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ ANDREEA BĂNICĂ, DANIELA CRUDU, BIANCA DRĂGUȘANU ORI ROXANA VANCEA

Mihai Petre: ”Nu pot decât să vă admir și să vă mulțumesc pentru că ați venit.”

Andy Moisescu: ”Sunt plăcut impresionat pentru că ați ales să faceți ceva ce nu faceți în viașa de zi cu zi și că susțineți o cauză importantă – voluntariatul.”

Andra: ”E foarte frumos tot ce faceți! Salutări copiilor acasă!”