Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Vezi ediția de vineri, 28 februarie

Publicat: 28/02/2020 | 18:30

În această seară, vineri, 28 februarie, de la ora 20:30, urmează o altă ediție marca ”Românii au Talent” pe Pro TV. Devenit deja un show de impact în România, emisiunea aduce de la un episod la altul zeci de oameni talentați pe micul ecran. Concurenții se înscriu în întrecerea talentelor pentru a demonstra că sunt cei mai buni și că harul lor merită marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

 Românii au Talent  – ediția de vineri 28 februarie, pe Pro TV

În mod categoric și în această a patra ediție din sezonul 10, vor fi prezenți copii care vor atinge inimile fiecărui român aflat în fața micului ecran. „Nu am crezut că e posibilă acea mișcare”, va spune Andra.

 „De la 2 ani am început antrenamentele, am venit să arăt lumii ce pot eu”, va spune o puștoaică de 11 ani înainte a de urca pe scenă.

Ce momente au pregătit și cine-l va face pe Florin Călinescu să spună: „Îți doresc să fii un Harry Potter al muzicii”, descoperiți  în ediția de vineri seară, de la ora 20:30.

Toți cei patru jurați, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și, bineînțeles, Mihai Petre, vor fi surprinși de momentele pe care le-au pregătit concurenții. Aceștia vor cunoaște cu adevărat emoția, trăirea intensă și bucuria de a descoperi talente nebănuite.

Numere spectaculoase la Românii au talent

Un tânăr pasionat de construirea rachetelor și-a propus să ne arate tuturor racheta care a mers pe lună în 1969, iar altul a bătut cale lungă, venind tocmai din India pentru a încerca să rezolve 7 cuburi rubice în timp ce se află sub apă.

Seara va fi completată de alte momente spectaculoase care-i vor impresiona chiar și pe cei doi prezentatori. Atât de tare, încât Pavel Bartoș și Smiley vor simți nevoia să urce pe scenă pentru a-și arăta aprecierea.