Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Vezi ediția de vineri, 14 februarie. VIDEO

Publicat: 14/02/2020 | 20:02

”Românii au telent”, show-ul de pe Pro TV, își derulează al doilea episode în această seară, începând cu ora 20:30. Cei mai talentați concurenți vor urca, din nou, pe scenă, în fața unui juriu format din Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre pe care vor trebui să-i impresioneze.

Dar și pe cei doi prezentatori din culise, Smiley și Pavel Bartoș.

În episodul precedent, cel care a deschis ediția a 10-a a urmăritului reality-show, a fost un adevărat spectacol, cu multe surprize, cu două ”golden-buzz-uri” acordate de Andi Moisescu (primul) și de Smiley și Pavel Bartoș.

Românii au Talent Live Video pe Pro TV

Au fost, atunci, mai multe interpretări care i-au lăsat mască pe jurați, momente de contorsionism, de actorie… Ba chiar Andra și-a pus mâinile pe față atunci când The Gummi Guru a fost întors aproape la 360 de grade de doi bărbați, în fața unui public care aproape a înghețat.

Iar primul ”golden-buzz”… Andi Moisescu aproape a dărâmat-o pe Andra când s-a ridicat și a lovit, cu sete, butonul. Erno Varga l-a impresionat până la lacrimi pe jurat! ”Ești venit de nicăieri, un băiat care spală vase și cântă așa. Parcă a căzut ceva din cer, când a început să cânte. Românii au impresia că sunt lucruri care nu ni se cuvin. Cred că este prea mult. Eu cred că aceste lucruri ni se cuvin și nouă, cum li se cuvin tuturor. Această emisiune poate schimba o viață. Există un moment când oricine se poate urcă pe scenă și să spună ce cred cu adevărat. Sper să fie șansa ta, îmi doresc din toată inima ”, a spus Andi Moisescu.

Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV. Se anunță seară incendiară

Cu siguranță, concurenții vor face, în această seară, tot ce știu mai bine pentru ca numerele să le iasă perfect. Emoțiile vor dispărea atunci când își vor face apariția pe scenă, desi e dificil să-I reziști psihic lui Călinescu sau exigentului Mihai Petre.

URMĂREȘTE AICI ROMÂNII AU TALENT LIVE STREAM ONLINE

Totuși, să ne amintim, în episodul precedent, chiar Mihai Petre a fost cel care i-a dat o mână de ajutor unei concurente care, învăluită de emoții, nu a făcut pașii latino chiar așa cum ar fi trebuit.