”Românii au talent”. Jurații și publicul s-au îngrozit: ”Doamne ferește, mi-e frică! I-a rupt piciorul!” VIDEO

Publicat: 14/02/2020 | 23:43

Momentul controversat de la Românii au talent, episodul al doilea, sezonul 10, a venit de la indienii grupului Nishan E Khalsa Gatka. Cei patru i-au ”terorizat” pe jurați, dar și pe cei din public.

Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre abia dacă au putut privi scenele uluitoare. Iar Smiley avea să exclame, la un moment dat: ”Băi, nu sunt sănătoși la cap!”

Cei patru membri ai grupului care au intrat pe scenă aveau să dea un recital pe care cu greu poți să ți-l scoți din minte. Unuia dintre ei i-a fost turnată pe ochi pulbere de tub de neon pisat plus sare. A fost legat, apoi, la ochi și i s-a pus în mâini un imens ciocan. Doi dintre cei patru concurenți s-au întins pe jos. Avea să înceapă coșmarul pentru jurați, public și telespectatorii Pro TV.

Indianul a început să lovească, puternic, cu ciocanul pe lângă cei doi colegi de trupă, spărgând nucile de cocos și pepenii care fuseseră aranjate printre ei. Din când în când, ciocanul mai atingea și câte un membru, mână, picior.

Iar jurații au țipat, uluiti, la vederea scenelor. ”Doamne, ferește, mie mi-e frică cu ăștia”, a strigat Andi Moisescu, în timp ce Andra, cu mâinile pe ochi, și Florin Călinescu țipau, atunci când ciocanul se izbea de podea.

”I-a rupt piciorul”, a spus Călinescu, atunci când unul dintre cei doi întinși pe jos a fost lovit.