Românii Au Talent, ca și anulat din cauza coronavirusului! Ce va difuza Pro TV în loc

Publicat: 23/03/2020 | 10:30

Pandemia de coronavirus care afectează întreaga planetă are repercusiuni nedorite și asupra posturilor TV, atât din România, cât și din alte țări ale lumii. Emisiunile LIVEe, cu public, nu mai pot avea loc din cauza pericolului de infecție cu COVID-19, iar grilele de programe sunt adaptate, astfel, noilor condiții. 

Emisiunea ”Românii au Talent” este afectată, firesc, de măsurile restrictive impuse de autorități printr-o ordonanță militară, iar semifinalele și galele LIVE, în astfel de condiții, nu ar mai putea avea loc. Și nu este adus în discuție doar publicul prezent în sală, numărul spectatorilor fiind mare și încâlcând prevederile legale. O întreagă ”armată” de oameni se află în schema acestei emisiuni – concurenți, producători, operatori TV etc. – ceea ce implică contacte directe care ar face ca distanța socială recomandată să nu poată fi respectată. De unde și riscuri medicale de-a dreptul îngrijorătoare.

În luna aprilie ar fi trebuit să înceapă semifinalele LIVE ale emisiunii ”Românii au Talent”, însă criza coronavirusului este departe de a fi încheiată, Acesta este motivul pentru care Pro TV va recurge, cu certitudine, la schimbări radicale în grila de programe, adaptîndu-se din mers noilor reguli, cel mai probabil urmând a fi difuzate, în intervalul orar respectiv, filme sau alte emisiuni în reluare. (CITEȘTE ȘI: ESTE OFICIAL! UN DIAGNOSTIC PUS GREȘIT A DUS LA IZBUCNIREA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

De altfel, și celelalte televiziuni din România recurg la o adaptare a grilelor de programe, demers mediatic absolut firesc în acest context medical periculos care se poate întinde pe o perioadă de timp nedeterminată.