Românii au talent. Au rămas interziși: ”Du-te, bă, de-aici! Incredibil!” Ce au putut face băieții e, de-a dreptul, uluitor!

Publicat: 28/02/2020 | 22:47

Românii au talent, sezonul 10, a continuat, vineri seara, pe Pro TV, cu un nou episod, în care unii dintre concurenți i-au lăsat mască pe jurați.

În prim plan au ieșit cei doi acrobați din Ucraina, care i-au făcut pe jurații Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre să se ridice, la jumătate reprezentație, în picioare și să aplaude. În culise, ceilalți doi jurați, Smiley și Florin Bortoș, au rămas și ei interziși.

Numărul prezentat de cei doi, care formează trupa Kalashnyk Brothers, a fost, realmente, impresionant. ”Mă, mă lași?”, a spus Călinescu, după primele mișcări ale celor doi frați.

”Au un ritual anume”, a spus Smiley. ”Du-te, bă, de-aici! Incredibiiiil”, a continuat Florin Călinescu.

”Mamă, mama”, a suspinat Andra, și tot Călinescu a intervenit, din nou: ”Haide, mă, lasă-mă-n pace! Incredibil!”

Românii au talent. Jurații s-au ridicat de la masă

La un moment dat, jurații s-au ridicat de la masa și au urmărit spectacolul în picioare.

”Îmi pare rău că trebuie să mă așez pe scaun, dar o fac pentru că trebuie să vorbesc la telefon. Altfel, ar fi trebuit să rămân în picoare, exprimându-mi o reverență fără niciun gram de îndoială. O concentrare, o perfecționare absolut extraordinare”, a subliniat Florin Călinescu, la finalul numărului executat de cei doi acrobați.

”Sunteți uluitori, E fantastic! Am mai văzut multe numere de acest gen, dar acesta a fost cel mai bun până acum”, a spus Mihai Petre.

Cei doi frați acrobați au primit 4 de DA!