Românii au luat cu asalt supermarket-urile, în ciuda avertismentelor. Stau la cozi infernale așteptând să intre pentru a-și face provizii

Publicat: 15/03/2020 | 14:11

Românii au luat cu asalt supermarket-urile, în ciuda avertismentelor de a nu ieși din casă. Aceștia stau minute bune în șir la cozi infernale așteptând să intre în magazine pentru a-și face cumpărături.

Pentru a elimina aglomerația și a proteja clienții și angajații, s-a decis ca în supermarket să intre un număr mic de persoane. Astfel, cei care s-au trezit de dimineață să își facă cumpărăturile au trebuit să aștepte la coadă pentru a intra în magazine.

Supermarketurile vor rămâne deschise, cel mai probabil, pe întreaga perioadă a epidemiei de coronavirus. Însă românilor le este frică să nu rămână fără provizii așa că au luat cu asalt supermarket-urile, în ciuda avertismentelor de a nu ieși din casă.

Deși ”starea de urgență” decretată de Klaus Iohannis nu duce la închiderea magazinelor, majoritatea populației vrea să-și ia măsuri de precauție. Chiar dacă asta înseamnă să stea minute bune la cozi infernale.