Românii au cucerit Dubaiul înainte de Revelion. Petrecere cu șampanii-mamut și manele, ca la mare, pe vremuri

Publicat: 30/12/2020 | 23:24

O fi pandemie, dar românul nu se lasă! Petrecăreţii din România au fugit în Dubai, acolo unde s-au ”întreținut” cu şampanii scumpe, aduse pe sus de ospătari prin mulţime, decorate cu artificii şi acompaniate de manele și alte melodii celebre de pe tărâmul arăbesc. CANCAN.RO vă prezintă imaginile sfârșitului de an!

În ciuda restricțiilor din țară, românii au reușit să găsească o ”portiță” deschisă pentru a petrece noaptea dintre ani exact ca-n vremurile bune dinaintea pandemiei de coronavirus. Și… dacă unii au preferat destinația exotică Maldive, alții au decis să facă niște nopți memorabile în cel mai populat oraș al Emiratelor Arabe Unite, Dubai!

Românii, de neoprit în Dubai

Chiar dacă în Dubai au fost interzise party-urile de Revelion cu peste 30 de invitați, sub sancțiunea unor amenzi drastice, de 4.000 de dolari pentru fiecare participant, românii nu s-au lăsat ”intimidați”. Conaționalii noștri au mers la petrecerile grandioase organizate de arabi, pe care nu le vor uita prea curând. (NU RATA: EXOD INVOLUNTAR AL FETELOR VESELE DIN DUBAI! ODATA CU RAMADAN-UL, TOATA BRIGADA DE ASISTENTE DIN EMIRATE A INCHIS PRAVALIA)

Vremurile de glorie cu petreceri grandioase în cele mai exclusiviste cluburi nu au apus! Cel puțin… nu în Dubai! Nici măcar pandemia de coronavirus nu-i poate opri pe petrecăreți! Iar printre aceștia, bineînțeles, s-au numărat și românii.

Românii au cucerit Dubaiul

S-au mirat și Emiratele!

Festin de şampanii-mamut pentru cei cu gusturi alese, muzică bună, domnișoare numai una și una, ospătari gata să le asigure clienților cerințele pentru un confort sporit… ei bine, de aceste lucruri au avut parte petrecăreții noștri români. Distracția a fost la cote maxime, rivalizând cu vremurile de glorie, de dinainte de „dominația globală” a COVID-19. (VEZI AICI: RAMONA GABOR, PRIMA PETRECERE DUPĂ IZOLARE)

Cei cu dare de mână s-au întrecut pe ei înșiși! Nu de alta, dar a plouat cu șampanie scumpă. Românii au vrut să le arate străinilor cum se petrece pe plaiurile mioritice și au făcut comenzi fabuloase. Până și arabii cu buzunarul ”gros” au rămas mască și au făcut ochii cât cepele!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.