România „ucide” coronavirusul pe ritmuri de manele! Cum sună hitul dedicat virusului ucigaș din China: „Eu produc banii cu tona, că sunt virusul Corona”

Publicat: 27/02/2020 | 08:05

În plină epidemie de coronavirus, românii, pardon…maneliștii fac ce știu ei mai bine: mare haz de necaz! Așa se face că virusul ucigaș din Wuhan, dacă ar fi persoană fizică, s-ar putea simți privilegiat, căci unul dintre artiștii cunoscuți de la noi i-a dedicat un hit de toată frumusețea! Mai mult, versurile au început să facă înconjurul internetului.

Izbucnirea epidemiei de coronavirus în România a dat prilejul unui manelist să facă ceea ce știe cel mai bine: să cânte! Marius Olandezu, căci despre el este vorba, a lansat un hit de zile mari, în „cinstea” virusului din Wuhan. Versurile savuroase, făcute în haz de necaz au făcut înconjurul internetului și nu este de mirare că maneaua s-a viralizat cât ai spune „coronavirus”.

Și, cum altfel se putea numi melodia, decât „MAI TARE CA VIRUSU` CORONA”! Videoclipul este și el pe măsură, căci dansatoarele își unduiesc formele în timp ce poartă măști pe față.

Versurile din melodia lui Marius Olandezu sună cam așa: ”Eu produc banii cu tona, că sunt virusul Corona / Dacă mă supăr pe voi, vă bag în saci de gunoi”. Interesant, nu? Așa că nu este de mirare faptul că maneaua coronavirusului a adunat zeci de mii de vizualizări, în nici 24 de ore. Cu toate acestea, se pare că manelistul care o interpretează nu prea știe multe despre virusul venit din China și pe meleagurile noastre și deși și-a dorit să facă un hit „șmecher”, mulți oameni au început să-l blameze pentru lipsa de empatie de care dă dovadă.

„Vă dau teamă și teroare în orice împrejurare” mai spune Olandezu, în maneaua lui, de parcă totul ar fi o joacă de copii. Ce să mai…ne așteptăm, la fel ca în cazul lui Abi Talent, ca melodia să facă înconjurul internetului și chiar să ajungă sus de tot în trendingul de pe Youtube.