România suspendă zborurile între și dinspre Marea Britanie

Publicat: 20/12/2020 | 19:59

 

Zborurile din și către Regatul Unit al Marii Britanii au fost suspendate. Decizia a fost luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență în această seară.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de duminică decizia numărul 61 pentru aprobarea introducerii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pe lista țărilor, zonelor sau teritoriilor de risc epidemiologic în cazul cărora se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România. Aceeaşi decizie  prevede și suspendarea zborurilor din și către Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

VEZI ȘI: „ IONUȚ BELEI ARE PLANURI MARI! CE VA FACE CU MARELE PREMIU CÂȘTIGAT LA CHEFI LA CUȚITE ” 

O nouă tulpină a virusului SARS-CoV2 este motivul suspendării zborurilor

Supendarea zborurilor a fost luată „având în vedere apariția unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, solicitarea Institutului Național de Sănătate Publică, precum și analiza factorilor de risc privind apariția noii tulpini întocmită la nivelul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției”, se spune în hotărârea adoptată.

CITEȘTE ȘI: ” SENATOAREA DIANA ȘOȘOACĂ ESTE ÎN STARE DE ȘOC: „SE PREGĂTEŞTE INFECTAREA MEA ŞI A FAMILIEI MELE CU CEVA CE AR SEMĂNA CU SARS-COV-2”