România, pe lista destinațiilor de vacanță sigure pentru italieni

Publicat: 19/06/2020 | 20:36

România a fost inclusă pe lista destinațiilor de vacanță sigure pentru italieni. Cei din „Peninsulă” consideră țara noastră o alegere cât se poate de inspirată pentru un concediu în această vară.

Presa din Italia scrie că România este „una dintre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”.

Astfel, într-un articol publicat de cei de la Esquire, țara noastră se află în topul recomandărilor de vacanță pentru această vară, alături de doar alte trei destinații, Grecia, Croația și Portugalia. 

„România este un adevărat paradis”

Pe lângă siguranța în ceea ce privește riscul de contractare a Covid-19, România a fost aleasă pentru că se află la distanță relativ mică de Italia și pentru că prețurile de la noi sunt mai mult decât accesibile pentru turiștii străini. 

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire.

Până la acest moment, în România au fost confirmate 23.400 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 1.484 dintre ele au decedat. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 320 de noi îmbolnăviri, fiind a treia zi în care numărul cazurilor depășește 300.  

Foto: pixabay.com