Românca lui Bilzerian va deveni mămică! Modelul este căsătorit cu fotbalistului american Bryan Gaul

Publicat: 03/01/2021 | 12:58

Andreea Cristina, cunoscută drept românca lui Dan Bilzerian, va deveni anul acesta mămică. , fotbalistul american Bryan Gaul. Fosta iubită a celebrului milionar, căsătorită acum cu fotbalistul american Bryan Gaul, este acum o altă femeie.

Cei doi s-au căsătorit acum un an, iar acum Andreea este însărcinată, potrivit Antena Stars. De când s-a despărțit de Bilzerian, excentricul jucător de poker, bloggerița are succes și pe plan profesional. Recent, a fost numită una dintre cele mai importante influencerițe de pe mapamond, de către o revistă de renume. Andreea Cristina Bolbea locuiește în prezent la Chicago, este căsătorită cu fotbalistul american Bryan Gaul şi are o viaţă la care multe femei nici măcar nu visează! Datorită calităţilor sale fizice excepţionale, românca a făcut parte, o vreme din ”trupa de elită” de modele a excentricului Dan Bilzerian, însă a avut un statut aparte. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU, DECLARAȚII FULMINANTE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ ANDRA VOLOȘ L-A PĂRĂSIT PENTRU DAN BILZERIAN: “AR TREBUI SĂ ÎȘI VADĂ DE LUNGUL NASULUI ȘI SĂ NU MAI PROFITE DE DISCREȚIA MEA CA BĂRBAT”)

Românca lui Bilzerian va deveni mămică! Modelul este căsătorit cu fotbalistului american Bryan Gaul

Milionarul a recunoscut că Andreea Cristina a fost iubita lui oficială și a avut parte doar de cuvinte de laudă despre ea, chiar și după despărțirea celor doi. ”M-am despărțit de Andreea în urmă cu doar câteva zile, după o relație de un an. Am făcut asta pentru că nu simțeam că e fericită, nu am decât lucruri bune de spus despre ea. Este absolventă de colegiu, are o carieră frumoasă în fața ei. Nu se supăra că făceam sex cu alte femei, atât timp cât era și ea implicată. Chiar dacă m-am despărțit de ea, voi avea grijă să nu îi lipsească nimic din punct de vedere financiar”, spunea Dan Bilzerian cu ceva vreme în urmă.

Andreea Cristina Bolbea este fiica unor imigranți români și este născută în București. Este singură la părinți, e licențiată în finanțe și a lucrat o vreme în sistemul bancar. Apoi a trecut la modelling, având contracte cu mari compani internaționale. Recent, Forbes a numit-o unul dintre cei mai importanți influenceri de pe mapamond, scrie Ciao.ro.