Românca devenită cunoscută în SUA a divorțat pentru a treia oară!

Publicat: 15/12/2019 | 22:58

Are cinci cărți lansate și trei căsnicii eșuate. Poveștile de viață ale scriitoarei Ioana Lee sunt, însă, demne de filme de comedie. Se întâlnește cu toți liderii politici din România, ba chiar a vrut să-i trimită un pachet cu mâncare fostului președinte Ion Iliescu. A fost măritată cu un prinț japonez, iar după divorț nu a plecat cu nimic! I-a rămas însă obiceiul de a-și face măști cu găinaț de privighetoare. După cel mai recent divorț de un fost politician american, Ioana a rămas cu un penthouse într-o zonă bună a Washingtonului. A avut un șoc atunci când a aflat că ciorba se face cu apă! Familia ei s-a dezis de ea din cauza modului îndrăzneț în care-și trăiește viața. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă uluitoarea poveste a Ioanei Lee.

Scriitoarea Ioana Lee trăiește o viață care s-ar putea așterne în mai multe romane. A lansat cinci pană acum, dar poveștile ei de viață sunt de prima pagină a tabloidelor. Locuiește de 16 ani în Washington și se învârte în cercurile înalte ale oamenilor politici. Ba chiar a divorțat recent de cel de-al treilea soț, un fost politician. Ioana e prezentă la toate recepțiile oficiale din cadrul Ambasadei României, acolo unde a întâlnit și prim-miniștri, dar și pe președintele țării. Amabilă, Ioana l-a întrebat de soarta lui Ion Iliescu și dacă poate să-i trimită un pachețel cu mâncare. (CITEȘTE ȘI: EMIL RENGLE ÎȘI ASUMĂ ORIENTAREA SEXUALĂ. UNDE A DISPĂRUT CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT)

”Zic, dumneavoastră ați auzit de un domn care a fost președinte pe vremuri, aveam eu 17 ani, Ion Iliescu? Omul se uită la mine, abia își ține râsul… și îl întreb: îl cunoașteți? Da… Zic, are nevoie de mâncare, de ajutor? Eu nu știu, nu mai știu nimic ce se întâmplă. Aș vrea să-l ajut dacă se poate”, povestește Ioana discuția cu actualul președinte.

Ioana Lee, alături de președintele Klaus Iohannis și de soția lui, Carmen

A plecat fără o lețcaie după divorțul de prințul japonez

La cei 40 și ceva de ani, Ioana a bifat trei căsnicii și tot atâtea divorțuri. La 25 de ani s-a măritat cu un prinț japonez. Tradițiile și eticheta pe care trebuia s-o poarte cu mândrie au devenit un calvar pentru Ioana. ”Aveam părul foarte lung, culoarea naturală, negru, trebuia spălat de două ori pe zi, dimineața și seara. Seara trebuia să fiu îmbăiată de către mama soacră. Lucru pe care l-am refuzat! Nu trebuia să port kimono în fiecare zi”, spune Ioana Lee. (NU RATA: ULTIMA ORĂ | JUDECĂTORII SE INTERESEAZĂ ÎN STRĂINĂTATE DE STAREA LUI MARIO IORGULESCU! INSTANȚA A STABILIT SĂ…)

”Trebuia să am foarte multe prosoape, multe straturi, erau cinci persoane care te îmbrăcau. După toate aceste aranjamente, du-te și mai respiră. De mers la toaletă, trebuia să aștept până a doua zi, pentru că nu aveai cum să-ți mai ridici… Printre atâtea perne cred că avea loc și un pampers. Eu am sugerat, nu vă supărați, eu pun un pampers să mă descurc, altfel nu mai fac față”, a continuat femeia.

Mai spune că a plecat fără niciun ban sau obiecte de valoare. ”Nu am acceptat nimic din partea familiei japoneze. M-au sfătuit să plec cu demnitate. Eh, demnitatea nu-ți plătește chitanțele”, rememorează Ioana Lee.

Ultimul divorț i-a adus un penthouse în Washington

Cel mai recent divorț, de un politician și om de afaceri din State, i-a adus multă durere, dar și un penthouse de lux într-o zonă bună în Washington. ”E un lucru dureros să vorbesc despre asta pentru că este încă foarte recent. Dar, pe de altă parte, am fost oarecum binecuvântată pentru că, deși am avut trei căsnicii, am avut marea șansă de a fi căsătorită cu oameni de calitate. Iar tristețea divorțurilor mele constă în faptul că nu am divorțat niciodată pentru că nu i-am mai iubit. Nu am mai putut trăi, cel mai greu mi-a fost cu prințul japonez, e adevărat”, a dezvăluit Ioana. (VEZI AICI: FAIMOASA SCRIITOARE IOANA LEE, RĂPITĂ DE UN TAXIMETRIST, ÎN AMERICA!)

La gătit nu excelează… salata de boeuf i-a ieșit ca un soi de înghețată de maioneză și a inovat modalitatea de a face ciorbă fără apă. ”Am făcut și ciorbă țărănească și nu ieșea. Am pus toate ingredientele, le-am tăiat, aveam o carte de bucate, dar nu ieșea ciorba la suprafață. A început să iasă fum și am sunat-o pe mama. Mă întreaba, ai pus ulei, ai pus aia? DA! Înseamnă că n-ai pus destulă apă. Doamne, ce să caute apa la mine în ciorbă? Eu vreau esența. Am fost convinsă că toată zeama aia gustoasă iese din legume, din pui. De unde să știu că puiul trebuie să mai fiarbă și el. Am mai învățat, acum sunt femeie mai serioasă”, a povestit doamna Lee.

Familia din care provine nu i-a înțeles pasiunile pentru scris și mai ales pentru modul… neconvențional în care pozează. Ba chiar unii dintre ei s-au dezis de ea. Mândri ar putea fi de ea pentru că a scris cinci cărți. „19 secrete japoneze pentru o viață mai bună” este cea mai recentă carte a Ioanei, pentru care s-a documentat câțiva ani ca s-o scrie. În doar câteva luni, prima ediție a fost vândută ca painea caldă. ”Am marea șansă de a proveni dintr-o familie de intelectuali de rasă, rafinați. Care au insistat de când eram mici, și eram convinsă că doar astea două meserii există, ori ești chirurg, ori ești judecător. Și faptul că mama era profesoară și educatoare, mereu îi spuneam: «mamă, tu de ce nu-ți iei serviciu?» Pentru că eu nu înțelegeam”, a încheiat Ioana Lee.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)