Rodica Miron, primele imagini cu burtica de gravidă: “La un pas distanţă de momentul miraculos de a dărui viaţă”. Vedeta numără orele până când va naşte

Publicat: 27/03/2020 | 09:58

Rodica Miron a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă! Pozele de album au fost însoţite de un mesaj extrem de emoţionant despre perioada magică pe care a trăit-o în ultimele nouă luni. Frumoasa vedetă şi soţul ei numără orele până când va veni pe lume primul lor copil. Acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, într-o clinică din Dubai, unde românca este stabilită de mai mulţi ani.

Citeşte şi: Costumele de baie le-au jucat feste… Vedetele din România și-au arătat sânii fără voia lor!

Rodica Miron, primele imagini cu burtica de gravidă

La fel ca orice graviduţă, Rodica Miron şi-a dorit o şedinţă foto inedită din timpul sarcinii. Recent, ea a organizat una cu unul dintre prietenii săi cei mai buni care este fotograf, iar rezultatul este unul minunat. Mai mult, fosta asistentă de la “Răi da’ buni” a împărtăşit cu apropiaţii şi fanii ei două dintre pozele realizate în timpul pictorialului sexy. După cum puteţi vedea atât în imaginea de mai jos, dar şi în galeria foto a articolului, ea a purtat o rochie elegantă neagră, cu un decolteu ameţitor şi o croială provocatoare.

“Astăzi este despre numărarea binecuvântărilor noastre! Binecuvântat este să fii în viață și să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol. Sufletul și spiritul sunt întinse – alături de corp – făcând sarcina un timp de tranziție, creștere și începuturi profunde. A fost o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoții, provocări și acum suntem aici, la un pas de distanţă de momentul miraculos de a da viaţă ♥ Fotografie realizată de talentatul meu prieten @happy_in_style nimeni nu ar fi putut surprinde acest moment mai bine decât tine ?#9monthspregnant” este mesajul scris de viitoarea mămică pe reţelele de socializare.

Rodica Miron este însărcinată în nouă luni şi abia aşteaptă să îşi strângă bebeluşul în braţe © Facebook
Rodica Miron este însărcinată în nouă luni şi abia aşteaptă să îşi strângă bebeluşul în braţe © Facebook

“Vai, ce surpriză! Felicitări, Rodica! Naştere uşoară”, “Cum te-am scăpat un pic din ochi, gata, un bebe! :)) Să fiţi sănătoşi, Rodishka mea! Naştere uşoara! ?”, “Rodicuţ… mă bucur pentru tine! Să ai o naştere uşoară!”, “Felicitări, Rodica! Multă sănătate, naștere ușoară și sigur o ă fii o mami super”, “Felicităăăări, draga mea!!!!! Să fiți sănătoși cu toții!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Rodica Miron este nerăbdătoare să îşi aducă primul copil pe lume şi a pregătit totul pentru ziua cea mare, care se apropie cu repeziciune. Fosta asistentă TV, care a lucrat cu Mihai Morar, a fost dată de gol în legătură cu sarcina de Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, la începutul acestui an.

Rodica Miron s-a căsătorit în secret

În 2019, Rodica Miron s-a căsătorit civil cu englezul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Vedeta a făcut fericitul anunț în cadrul show-ului de televiziune, unde a muncit în urmă cu câțiva ani, iar Mihai Morar a felicitat-o imediat pentru noul capitol din viața sa.

“Am tot călătorit cu un grup de prieteni și m-a cerut. Am crezut că glumește deoarece el are multe glume”, a povestit fosta asistentă aseară, în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

La scurt timp după acest moment emoționant, ei au devenit soț și soție. Rodica Miron a mai mărturisit că ceremonia religioasă și petrecerea vor avea loc anul acesta. Vă reamintim că, în urmă cu câteva luni bune, când vedeta a împlinit o frumoasă vârstă, ea a primit de la partenerul său un inel minunat. “Eu am primit un inel de ziua mea, dar nu a venit cererea. Ştie că mă aştept la un al doilea inel”, a spus la acea vreme.

Rodica Miron și soțul ei formează un cuplu de trei ani, iar englezul o ajută în afacerea pe care ea o deține.