Rodica Miron, fericită și împlinită! Fosta asistentă TV va deveni mămică și trăiește în Dubai

Publicat: 05/04/2020 | 09:55

Rodica Miron, fosta asistentă TV de la ”Răi, da buni” s-a așezat la casa ei și este mai fericită ca oricând! Tânăra s-a căsătorit în toamna anului trecut cu un englez, este însărcinată în opt luni și locuiește în Dubai!

Rodica Miron se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Fosta asistentă TV s-a retras de câțiva ani buni din Media și este stabilită la Dubai cu actualul său soț, un bărbat de origine britanică. Rodica va naște aproximatix la sfârșitul lunii aprilie, pe tărâmul oriental.Aceasta a pregătit deja un pictorial sexy cu cu burtica de gravidă.

Rodica Miron, însărcinată în opt luni.

CITEȘTE ȘI: De necrezut ce aptitudine a dobândit soția lui Cristi Chivu în izolare, de dragul sportivului! Aceștia s-au filmat și au postat totul pe internet

Creatoare de modă la Dubai

Rodica Miron a stat departe de luminile reflectoarelor, însă și-a construit un drum de succes în lumea modei. Fosta asistentă TV și-a prezentat pentru prima dată o colecție de haine în toamna anului trecut, la Dubai Fashion Week. De asemenea, vestea căsătoriei a venit prin surprindere, la TV. Vedeta a mărturisit că s-a căsătorit în noembrie 2019 cu un englez.

Rodica și soțul ei englez.

“Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit, în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade.

El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Inițial, am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma”, povestea  Rodica Miron la Răi da` buni.