Roberta are doar 9 ani, dar i-a uimit cu vocea ei pe jurații de la Românii au Talent: ”E un mister cum se poate cânta la vârsta asta…”

Publicat: 01/05/2020 | 22:13

Roberta Porumboiu a urcat pe scena ”Românii au Talent” pentru a-și demonstra calitățile vocale indiscutabile, iar prestația ei a stârnit emoții și lacrimi de bucurie.

Toți cei patru jurați au rămas uimiți, ascultând-o, iar Roberta s-a declarat o admiratoare înfocată a Andrei, menționând și că muzica este un medicament pentru ea. Andi Moisescu a fost de părere că Roberta poate ”descătușa emoția”, spunând și că tot ceea ce se întâmplă la ”Românii au Talent” este surprinzător, de fiecare dată.

„Se descătușează emoția. Noi suntem din ce în ce mai uimiți de ceea ce se întâmplă în această emisiune. Cânți așa cum ar cânta un copil care are… 19 ani. Sunt uimit. Dacă tu, la 9 ani, ai cântat așa, ce o să cânți la 19 ani? Ești foarte drăguță, talentată, extrem de matură în exprimarea artistică, pentru vârsta ta”, i-a transmis Andi fetiței de numai 9 ani.

(CITEȘTE ȘI: MIHAI PETRE, JURATUL DE LA ROMÂNII AU TALENT, DE ZIUA LUI, LA IZOLARE: ”FETELE MI-AU PREGĂTIT TORT, UN VECIN MI-A CÂNTAT LA CHITARĂ”)

Florin Călinescu: ”Dar dacă ești talentată…”

Florin Călinescu a fost, la rândul său, impresionat de vocea Robertei Porumboiu, cu atât mai mult cu cât a aflat că aceasta cântă de la vârsta de 3 ani. Și, bineînțeles, a tras concluzia că numai un talent nativ poate conduce la o asemenea performanță care a ridicat sala în picioare la propriu, nefiind vorba doar despre o metaforă.

„Mă interesează ce ai făcut de la 0 la 3 ani și jumătate, dacă tu cânți de la 3 ani. E un mister cum se poate cânta la vârsta asta, dar dacă ești talentată totul devine foarte simplu”, a spus juratul.

(VEZI ȘI AICI: PAVEL BARTOȘ, JURATUL DE LA ROMÂNII AU TALENT, VORBEȘTE CU MAȘINA, DE 1 MAI: ”VAI, DRĂGUȚA DE EA…” CE URMEAZĂ TE DĂ PE SPATE DE RÂS VIDEO)