Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a fost atacat de un taximetrist! Bărbatul a vrut să îl jefuiască. „ A scos la mine un cuțit”

Publicat: 08/12/2020 | 12:53

Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, a trecut print-o sperietură de proporții. Tânărul a fost atacat de un taximetrist, care a încercat să îl jefuiască. Deși a reușit să scape teafăr din incident, băiatul s-a speriat destul de rău, mai ales pentru că a fost amenințat cu un cuțit.

Momente de panică pentru Robert Sfăt. Recent, acesta a vrut să își viziteze sora și să o scoată la o plimbare în parc, doar că a avut parte de o surpriză total neplăcută. Pentru a ajunge mai repede la destinație, Rober a apelat la serviciile unui taximetrist. Însă mare i-a fost mirarea atunci când a văzut, că doar după câteva momente după ce s-a urcat în mașină, șoferul a oprit. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA ULUITOARE A LUI ROBERT, FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, DUPĂ CE A MAMA LUI A FOST BĂTUTĂ ÎNTR-O PARCARE DE SOȚUL EI: ”EU ÎL ÎNȚELEG PE FLORIN”)

Bărbatul de la volan a începu să îl amenințe pe tânăr cu un cuțit, dar și cu un spray lacrimogen și a intenționat să îl jefuiască. Robert a fost uluit de ce se întâmplă, însă a avut prezență de spirit și a reușit să fugă din mașina atacatorului.

„Te rog, lasă-mă”

În urma incidentului, Robert s-a ales cu o sperietură bună și cu câteva zgârieturi. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, iar fiul lui Brigitte Pastramă a scăpat cu bine din încurcătură. (VEZI ȘI: FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, DECLARAȚII UIMITOARE: „MĂ BĂTEAI PÂNĂ TE-A DURUT PE TINE MÂNA”)

„Am vrut să îmi plimb câinele și sora, să îi scot prin parc pe amândoi. Și m-am pierdut pe drum, că nu știu ce a vrut taximetristul să-mi facă. Eram în taxi, trage omul pe dreapta, fără ca eu să îi spun ceva, și scoate la mine un cuțit și un spray cu piper.

 Mă uit la el și îi zic «Nene, dar ce vrei să faci cu alea? Nu, te rog, lasă-mă, că nu ți-am zis nimic.» A început să mă înjure și să dea cu spray dăla în ochi. M-am și julit în timp ce fugeam de el”, a povesti Robert.