Acasă » Exclusiv » Robert Sfăt a trecut peste acuzațiile mamei, care l-a făcut consumator de droguri!

Robert Sfăt a trecut peste acuzațiile mamei, care l-a făcut consumator de droguri!

De: Răzvan Scarlat 30/07/2021 | 13:07

În urmă cu un an, Brigitte Sfăt susținea că fiul ei, Robert, este consumator de droguri și că are obiceiul să-i fure din casă. Ba mai mult, l-a acuzat că, împreună cu prietenii lui, i-ar fi furat și distrus două mașini. Nici tânărul nu a rămas dator și a lansat, la rândul lui, acuze grave la adresa mamei sale. Între timp, lucrurile s-au calmat, iar Robert își vede acum de propria viață. Are planuri mari și visează să devină DJ. Deja a început să pună muzică în anumite localuri și să întrețină atmosfera. Până în decembrie, promite să scoată și o piesă rap. CANCAN.RO vă prezintă declarații în exclusivitate ale fiului lui Brigitte Sfăt.

Robert (20 de ani) este fiul lui Brigitte din căsătoria cu omul de afaceri Octavian Sfăt, decedat în 2002. A fost elev la un liceu cu predare în limba germană și are o experiență de viață mult peste cea cu care un tânăr de vârsta lui este obișnuit. Greutățile și încercările prin care a trecut de-a lungul timpului l-au întărit și l-au făcut să realizeze că totul se câștigă prin muncă.

„Strada și familia m-au făcut cine sunt astăzi”

Ca orice om, a făcut multe greșeli, dar din fiecare a învățat. Este recunoscător pentru tot ce are, dar vrea mai mult. Visează să aibă o carieră în muzică și să ajungă în top pe propriile picioare. Are toate atuurile de partea sa.

Povestea mea este din ce în ce mai aproape de a fi dezvăluită, ea fiind definită de versurile și creațiile mele. Sunt un tânăr din Timișoara, fruncea Banatului, mutat la București acum ceva ani…

Strada și familia sunt cele două influențe care m-au făcut cine sunt astăzi. Le respect pe amândouă și voi încerca să inspir cât mai mulți adolescenți prin ideile pe care le voi dezbate în rime. Sunt adept al rap-ului și ador această artă”, ne-a declarat, în primă fază, Robert Sfăt.

Robert, fiul lui Brigitte Sfăt, are un respect deosebit pentru stradă și familie (Foto: Instagram)

(VEZI ȘI: SCANDALUL DINTRE BRIGITTE SFĂT ȘI FIUL SĂU IA AMPLOARE! FOSTA SOȚIE A LUI ILIE NĂSTASE, BRUSCATĂ DE ROBERT, ÎN PROPRIA CASĂ: „A ÎMPINS-O, PLÂNGEA ÎN HOHOTE”)

“Am adoptat încă de la 15 ani responsabilitățile unui DJ”

Robert a lăsat în urmă toate scandalurile pe care le-a avut cu mama lui, Brigitte Sfăt, și, pentru moment, se concentrează asupra carierei. Este la început de drum, însă are timp să ajungă în vârf. A început deja să pună muzică în cluburi, lucru de care, pe bună dreptate, este foarte mândru.

Mai am încă două mari pasiuni, producția și mixatul unui subgen al house-ului, și anume micro-house. Acest gen este din ce în ce mai greu de acaparat în ceea ce privește piața sa de artiști. Fiind un gen pentru care sunt recunoscuți românii, am adoptat încă de la 15 ani responsabilitățile unui DJ, urmând ca la 16 ani să încep să pun muzică în cluburi.

Poate sună puțin dubios, de vreme ce eu la vârsta aceea nu aveam voie nici măcar să intru în club, dar să mai întrețin și atmosfera unuia. Nu voi spune neapărat vârsta la care am mers prima dată în club, dar orice ar fi, acum am 20 de ani și sunt în măsură de a-mi da buletinul în caz de nevoie”, a mai precizat fiul lui Brigitte Sfăt, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: BRIGITTE A CHELTUIT 50.000 € PENTRU ÎMPĂCAREA CU FIUL EI)

Robert Sfăt: “Oricâte bețe mi s-ar pune în roate, în doi ani voi fi observat în industrie”

În continuare, Robert s-a arătat puțin dezamăgit că actuala generație de DJ este ahtiată după celebritate și, implicit, după bani. Spune că el nu se încadrează în actuala categorie. Lucrează la mai multe proiecte și este optimist că, în cel mult doi ani, va fi remarcat în industrie.

Deși sunt ușor dezamăgit în ceea ce privește partea întunecată a cluburilor sau numărul mic de consumatori într-adevăr pasionați de acest gen, eu îmi continui călătoria muzicală momentan din umbră, lucrând la proiectele mele interminabile, dar aproape de a fi perfecționate.

Producția muzicală sau set-urile live sunt singurele modalități de a-ți demonstra adevăratul talent și interes față de scena de rave-uri urbane underground.

Când aveam 14 ani, parcă erau mai puțini DJ… Acum toată lumea poate pune muzică, numărul de DJ crescând foarte rapid… Din păcate, unii se folosesc de asta pentru celebritate și pentru a fi mai atrăgători genului opus.

Mi se pare puțin trist, însă nu și în cazul meu, eu pot spune că pregătesc multe materiale, așa că în maxim doi ani sunt sigur că voi fi cel puțin observat în industrie, oricâte bețe mi s-ar pune în roate”, ne-a mai declarat Robert Sfăt.

Robert a început deja să pună muzică în cluburi (Foto: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE, MESAJ NEAȘTEPTAT PENTRU FIUL REBEL AL LUI BRIGITTE SFĂT)

“În decembrie, voi scoate o piesă rap!”

În final, fiul lui Brigitte Sfăt a dezvăluit că, până în decembrie, vrea să lanseze o melodie rap, la care lucrează, în prezent, cu maximă atenție. Pune mult suflet în creația lui, dorind ca publicul să fie atins de mesajul piesei pe care o pregătește în studio.

Pe partea de rap mă mișc mai bine, urmând să public spre sfârșitul anului măcar o melodie cu versuri de-ale mele. Am foarte multe pregătite, însă trebuie îmbibate versurile în beat-uri, încă strâng bani de mix și master și încerc să găsesc undele sonore potrivite mesajului pe care vreau să-l transmit.

Dau importanță mai mult mesajului, dar și stilisticii. Consider că orice idee trebuie împachetată frumos, dând ocazia și libertatea ascultătorului de a o înțelege. Pentru ca acesta să o asculte cu plăcere, melodia trebuie să aibă și un ritm, o frumusețe, pentru a accesa puțina dopamină din creierele consumatorilor de muzică.

Undeva, prin decembrie, voi scoate o piesă rap, care va da frâu liber imaginației tuturor când vine vorba de albumul la care lucrez. Sunt sigur că voi atinge publicul, emoționând sau eliberând de stres ascultătorii, amuzând poate uneori pe unii sau supărând alteori pe alții. Am câte puțin pentru fiecare, deci stați vă rog pe ace și așteptați să iasă albumul. Pace!”, a încheiat fiul lui Brigitte Sfăt.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...