“Ritualul” secret pe care îl avea Alex Bodi în camera de arest: ”I-a șocat pe gardieni!”

Publicat: 18/12/2020 | 23:43

Viața în spatele gratiilor a fost deloc ușoară Alex Bodi și a simțit pe pielea lui acest lucru. Cu toate că nu s-a adaptat stilului din arestul IPJ, ex-iubitul Biancăi Drăgușanu și-ar fi făcut un ”ritual” ce i-a șocat pe gardieni. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de  situația cu care s-a confruntat ”fostul” Biancăi Drăgușanu în arestul IPJ Dolj.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a încercat să își facă viața mai frumoasă în spatele gratiilor, acolo unde a petrecut mai bine de 30 de zile, fiind arestat preventiv într-un mega-dosar de proxenetism și trafic de persoane. Din câte se pare, Alex Bodi nu a renunțat la viața sportivă nici în arestul IPJ. Acesta și-ar fi făcut un ”ritual” din a se antrena de trei ori pe zi, în camera în care a fost arestat. Lucru ce i-ar fi șocat chiar și pe gardieni, dar și pe colegii de celulă.

”Nu a renunțat sport. Se antrena în celulă, de trei ori pe zi. I-a șocat pe gardieni. A cerut să îi fie permis ca să primească gantere, dar și alte materiale pentru antrenament, dar a fost refuzat. A fost extrem de afectat de acest refuz”, ne-a declarat o persoană din anturajul lui Alex Bodi.

Alex Bodi avea un ”ritual” secret în camera de arest

Injecțiile cu steroizi, marea problemă?!

După cum v-am prezentat în urmă cu câteva zile, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi ajuns la disperare din cauza interdicțiilor pe care le-a avut în arest. După cum au afirmat mai multe surse din anturajul acestuia, Alex Bodi nu ar fi mai avut acces la injecțiile cu steroizi, pe care și le administra și de trei ori pe zi atunci când se afla în libertate. (NU RATA: BODI UMBLĂ “ÎN VÂRFUL PICIOARELOR” PE LÂNGĂ BIANCA DUPĂ CE A SNOPIT-O ÎN BĂTAIE)

”Nu-i bine deloc! E disperat. Nu mai poate să își administreze steroizii. Înainte de a fi arestat, Alex Bodi băga și trei doze într-o singură zi. E distrus din toate punctele de vedere. E foarte greu pentru el în arest”ne-a dezvăluit o persoană din anturajul acestuia, în urmă cu câteva zile.

Alex Bodi nu va mai sta după gratii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va fi cercetat în arest la domiciliu

Va fi cercetat în dosarul de crimă organizată în arest la domiciliu!

Surse care anchetează cazul spun că  Alex Bodi a scăpat de arest după ce judecatorii din Craiova decid definitiv plasarea sa în arest la domiciliu. Mai precis, avocatul lui Bodi a introdus în urmă cu trei zile la Tribunalul Dolj o cerere de preschimbare a măsurii preventive în cazul clientului său. Magistrații de la Dolj a admis cererea, dar procurorul DIICOT a atacat-o, astfel ca dosarul a ajuns în regim de urgență la Curtea de apel Craiova. Joi, instanța a judecat contestația DIICOT, iar acum judecătorul de drepturi și libertăți a respins-o definitiv. Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu va fi cercetat în dosarul de crimă organizată în arest la domiciliu.

Alex Bodi a părăsit arestul IPJ Dolj

„În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv.

În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în com. Tunari, str. Fagului nr.3, jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoanele vătămate”, se arată în decizia judecătorilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.