Rio de Janeiro, tribut impresionant pentru victimele epidemiei de coronavirus! Cum a fost iluminată statuia lui Iisus

Publicat: 13/04/2020 | 18:08

Un tribut impresionant a fost adus în Rio de Janeiro pentru victimele făcute de virusul COVID-19 și pentru medicii care și-au pus viața în pericol. Statuia lui Iisus din Rio de Janeiro a fost iluminată pentru a arăta ca un medic în ziua de Paște, în semn de mulțumire pentru cadrele sanitare din lume, aflate în prima linie de luptă împotriva coronavirusului.

Pe statuie au fost proiectate steagurile mai multor țări afectate de pandemie și imagini cu medici aflați la datorie, potrivit CNN. (CITEȘTE ȘI: E ULTIMA DESCOPERIRE! CINE UCIDE, DE FAPT: NU E VIRUSUL COVID-19 CI…)

Arhiepiscopul orașului, Dom Orani Tempesta, a oficiat o slujbă la baza statuii în timpul spectacolului de lumini, ocazie cu care a adus și el un omagiu angajaților din sistemul de sănătate. Pe statuie au apărut mesaje de mulțumire în diferite limbi, iar sloganul evenimentului a fost „Stați în casă” și s-a regăsit pe brațul statuii. (VEZI ȘI: MEDICAMENTUL „MIRACULOS” PENTRU COVID-19, MORTAL PENTRU ANUMITE PERSOANE! POATE PROVOCA STOP CARDIAC)

Este a doua oară când monumentul a fost iluminat în timpul pandemiei. Luna trecută, a avut loc o mișcare asemănătoare iar pe impresionanta statuie a fost afișat un colaj cu steagurile țărilor lovite de epidemie.

În prezent, Brazilia a înregistrat peste 22.000 de cazuri de persoane contaminate cu virusul Covid-19 și 1.230 de decese, potrivit cifrelor de la Universitatea Johns Hopkins.