Rezultatul autopsiei independente a lui George Floyd contrazice varianta oficială! „A murit prin asfixiere”

Publicat: 01/06/2020 | 23:05

Moarte tragică a lui George Floyd a dat naștere la numeroase proteste în america. Oamenii cer să se facă dreptate pentru cel care s-a stins din viață din cauza unui polițist din Mineapolis și militează împotriva rasismului.

După ce concluziile preliminare ale Biroului de examinare medicală din Hennepin au stabilit că Floyd a murit probabil din cauza unei combinații de condiții de sănătate existente și orice potențial intoxicant din sistemul său, familia acestuia a solicitat și o autopsie independentă.

În urma cercetărilor independente, solicitate de familia lui George Floyd, s-a stabilit că acesta a murit ca urmare directă a agresiunii la care a fost supus. Rezultatele au arată că bărbatul în vârstă de 46 de ani a încetat din viață prin „asfixiere, cauzată de comprimarea gâtului și a spatelui, ceea ce a dus la o blocare a fluxului de sânge către creier”, scrie ABC News.

Potrivit medicilor legiști, greutatea care a apăsat pe spatele victimei, cătușele și poziția în care acesta se afla au fost factori care au contribuit la finalul tragic. (CITEȘTE ȘI: HACKERII ANONYMUS INTERVIN ÎN CAZUL LUI GEORGE FLOYD, BĂRBATUL UCIS DE CĂTRE UN OFIȚER DIN MINNEAPOLIS! AU BLOCAT SITE-UL POLIŢIEI ȘI AMENINȚĂ POLIȚIȘTII CORUPȚI: „VENIM!”)

Avocații familiei lui George Floyd au declarat că autopsia independentă a fost efectuată de Allecia Wilson, de la Universitatea din Michigan, și de Michael Baden, care s-a ocupat și de autopsia lui Eric Garner și Michael Brown, uciși și ei de polițiști.

Astfel, rezultatele autopsiei independente contrazic total concluziile preliminare ale Biroului de examinare medicală din Hennepin, care arătau că: „nu a existat nicio dovadă fizică care ar fi murit prin asfixiere sau prin strangulare”(VEZI ȘI: VEDETELE DONEAZĂ PENTRU A PLĂTI CAUŢIUNEA MANIFESTANŢILOR ARESTAŢI ÎN SUA! SOȚIA LUI JOHN LEGEND A ANUNȚAT O DONAȚIE DE 200.000 DE DOLARI)

Avocatul Benjamin Crump, care reprezintă familia lui Floyd, a declarat, sâmbătă: „Nu suntem surprinși încă, suntem tragic dezamăgiți de constatările preliminare ale autopsiei executate de examinatorul medical. Sperăm că acest lucru nu reflectă eforturile de a crea o pistă falsă din motivul pentru care George Floyd a murit”.