Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 18 iunie – Extragerea LIVE

Publicat: 18/06/2020 | 10:50

Astăzi, 18 iunie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, iar rezultatele vor fi publicate pe CANCAN.RO.

Veste bună pentru toți iubitorii de Loto! După o lungă pauză a agențiilor cauzată de pandemia de COVID-19, Loteria Română revine cu forțe proaspete! Ieri s-au anunțat premiile puse la bătaie pentru cei mai norocoși dintre românii care se vor încumeta să joace la 6/49.

NU RATA – ROMÂNII NUMĂRĂ ZILELE PÂNĂ LA PRIMELE EXTRAGERI LOTO 6 DIN 49! CARE ESTE REPORTUL ACUMULAT

Loteria Română reia plata câștigurilor, suspendată din cauza COVID-19

Potrivit informațiilor oferite de Loteria Română, primele trageri vor avea loc duminică, 21 iunie. Totodată se va relua și plata câștigurilor, care a fost suspendată în data de 25.03.2020, din cauza epidemiei de coronavirus. Mai mult, reprezentanții Loteriei Române au transmis, prin intermediul unui comunicat, noile reguli ce vor fi aplicate la redeschiderea agențiilor, pentru a se evita răspândirea epidemiei de COVID-19.

“Vești bune pentru jucătorii dornici de câștiguri generoase! Premii mari în joc la primele trageri loto de după redeschiderea agențiilor. Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 2,5 milioane lei și la Joker la categoria I de peste 7 milioane lei ????

Duminică, 21 iunie, vor avea loc primele trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc de după redeschiderea agențiilor Loteriei Române.

Tragerile efectuate pe baza lozurilor necâștigătoare „IEPURAȘUL NOROCOS”, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 18.04.2020, au fost reprogramate pentru data de 12.07.2020 a anunțat Loteria Română.

CITEȘTE ȘI – VEȘTI BUNE PENTRU FANII JOCURILOR DE NOROC! AGENȚIILE LOTO SE REDESCHID ÎNCEPÂND DE LUNI, 15 IUNIE

“Odată cu redeschiderea agenţiilor loto se reia şi plata câştigurilor. Reamintim faptul că plata câştigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câştigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeaşi dată. Jucătorii îşi vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiţii de siguranţă şi protecţie.

Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agenţiilor cu o serie de măsuri de prevenţie necesare pentru protejarea sănătăţii jucătorilor şi a angajaţilor şi va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorităţi” au mai anunțat reprezentanții Loteriei Române, prin intermediul unui comunicat.