Revoltător! Loredana Chivu s-a fotografiat dezbrăcată lângă bradul de Crăciun

Publicat: 24/12/2019 | 11:27

Loredana Chivu lângă bradul de Crăciun reprezintă o tentație vizuală incontestabilă. Iar blondina cu forme apetisante și atitudini provocatoare nu putea rata o astfel de ocazie, chiar dacă – trecând cu lejeritatea-i caracteristică peste spiritul sărbătorilor – s-a prezentat în fața admiratorilor într-o ținută surprizătoare.

Nonconformista vedetă a pus pe ea o haină de culoare maro-deschis, cu blană la guler și mâneci, numai că pe dedesubt a rămas goală precum Eva. Este încă o fotografie care i-a determinat pe mulți interauți să ofeteze, însă astfel de apariții fac parte din ”repertoriul online” al Loredanei Chivu.

”Dreaming?”, a scris Loredana Chivu în dreptul fotografiei care o înfățișează lângă bradul de Crăciun, fără a purta nimic pe sub haina cu blană. Bineînțeles, internauții au avut toate motivele pentru a visa, la rândul lor.

Loredana Chivu

Și-a schimbat silicoanele de 3 ori: ”La fund nu am operație”

În vârstă de 29 de ani, Loredana Chivu și-a schimbat de trei silicoanele până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale destul de delicate, ea și-a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul despre care a subliniat că nu și l-a operat.

“O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în timpul emisiunii “Agenția VIP”.