Revoltător! Cum arată micul dejun pentru pacienţii cu Covid-19 de la Spitalul Judeţean Neamţ: „Bătaie de joc!”

Publicat: 18/04/2020 | 16:24

Condițiile în care sunt ținuți pacienții infectați cu virusul COVID-19 sunt unele destul de grele. Pe lângă lupta grea pe care trebuie să o poarte și mâncare pe care o primesc lasă de dorit.

Unul dintre pacienții Spitalului Județean Neamț a făcut publice imagini cu micul dejun pe care fiecare din cei internați îl primesc. Astfel, pentru cei care țin post în această perioadă se oferă două pliculețe de miere, însoțite de ceai și pâine, iar cei care nu postesc primesc  un mini-pachet de unt, 2 felii de brânză, la care, de asemenea, se adaugă ceai şi pâine. (CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA EMOȚIONANTĂ A RAMONEI, FETIȚA DINTR-UN CENTRU DE PLASAMENT: ”DRAGĂ COVID-19, TE ROG…”)

Acest tip de mic dejun este oferit tuturor pacienţilor din Spitalul judeţean Neamţ care sunt infectaţi cu virusul COVID-19, inclusiv cadrelor medico-sanitare internate aici. Situația nu este cu mult mai grozavă nici în ceea ce privește celelalte mese ale zilei. (VEZI ȘI: NU DOAR BĂTRÂNII POT MURI DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. CELE TREI CATEGORII CARE SUNT LA FEL DE EXPUSE)

Cel care  făcut imaginile publice le-a însoțit de masajul „Bătaie de joc!”, potrivit vestea.net.

În urmă cu puţin timp s-a iscat un adevărat scandal reflectat şi la nivel naţional legat de mâncare dată în bătaie de joc pacienţilor din acest spital. Între timp a fost schimbat managerul însă tratamentul inuman continuă.