Revedere stânjenitoare între Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman. Ce și-au spus la filmări

Publicat: 16/04/2021 | 22:15

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o întâlnire de gradul zero la filmări. Cei doi încearcă să meargă pe drumuri separate și să nu se mai vadă deloc, însă la filmări nu au încotro uneori.

După ceva timp de când nu s-au mai văzut, cei doi au dat ochi în ochi la filmările serialului „Adela”.

“Bună, Vlad Gherman. Ce faci?”, a început Cristina. “Bună, Cristina Ciobănașu!”, a răspuns Vlad. Discuția a luat însă o întorsătură neașteptată, spre uimirea celor din jur.

“Mă intimidezi!”, a recunoscut actorul din Adela. “Te intimidez? Vrei să îți ia altcineva interviul?”, a răspuns fosta lui iubită. “Nu nu, e ok. Revenim la întrebare, zi”, a completat Vlad Gherman.

Vlad Gherman refuză să se vadă cu alte femei

Cristina Ciobănașu ar fi fost cea care a pus punct și și-a dorit o despărțire, motiv pentru care Vlad Gherman este cel care trece mai greu peste această perioadă de „doliu”, așa cum el a numit-o.

„Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de ‘doliu’ și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare.

Primul an de relație a fost mai complicat. Cunoscusem o fată (n.r. Cristina Ciobănașu), care mi-a fost alături și atunci când eu nu eram vindecat după relația anterioară. Criss nu doar că a avut răbdare cu mine, dar mi-a fost și cel mai bun prieten.

„Eu mă aflam la început într-o situație dificilă emoțional, iar ea a știut cum să mă ridice la suprafața și să mă facă să văd că viața merge înainte și că mă așteaptă multe lucruri frumoase înainte.

Deși era doar o adolescentă, era cea mai matură fată de vârsta ei pe care o cunoscusem. Mi-a oferit cel mai frumos lucru: inima ei. Mi-am promis că voi avea grijă de inima ei și eu cred că am reușit să fac asta”,a declarat Vlad Gherman pentru Redacția.

VEZI ȘI: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”