Restaurantul cântăreţei Angela Rusu s-a făcut scrum!

Publicat: 15/12/2019 | 10:07

Restaurantul celebrei cântăreţe de muzică populară Angela Rusu a fost mistuit de flăcări. Când a izbucnit focul, în interior se aflau doar angajaţii, care se pregăteau pentru un eveniment cu 500 de invitaţi. Tavanul s-a prăbuşit în interior chiar în timpul misiunii pompierilor.

”S-a văzut fum prima dată, nu flăcări şi s-au văzut din partea aia din spate, până când a ajuns la stradă şi pe urmă au ieşit flăcările sus. A fost fumul mare prima dată”, a povestit un martor.

Focul ar fi izbucnit în bucătărie, tocmai când angajaţii se pregăteau să primească 500 de invitaţi, care urmau să participe la o petrecere de firmă. Primii oaspeţi abia sosiseră şi au fost martorii dezastrului, anunță observator.tv.

”ISU Cluj a deplasat 5 echipaje de intervenţie cu cinci autospeciale de interventie pentru stingerea incendiului, iar din partea SVSU Gherla au participat patru echipaje pentru stingerea acetsui incendiu. A ars acoperisul generalizat pe o suprafata de apraope 1000 de metri pătraţi”, a declarat Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj.

Angela Rusu a investit 600 de mii de euro pentru a deschide restaurantul de lux unde se organizau evenimente.